Haberler

    Çakma Caniggia Kriz Çıkardı

    Güncelleme:

    Brezilya ile Arjantin'in eski milli oyuncularının karşılaştığı özel maçta Caniggia uçağı kaçırınca onun yerine Daniel Cordone çıkınca taraftarlar tepki gösterdi.

    Brezilya ile Arjantin'in efsane oyuncularını karşı karşıya getiren özel maçta çakma futbolcu krizi yaşandı. Organizatörler, Arjantinli Canigga diye, daha önce Velez Sarsfield'da oynamış, başarısız bir Newcastle macerası geçirmiş Daniel Cordone'yi oynattılar. Seyirciler bu duruma büyük tepki gösterdi.

    Güney Amerika ve dünya futbolunun iki ezeli rakibin efsanelerini karşı karşıya getiren maçta, Brezilya'dan Mauro Galvao, Edmilson ve Junior Baiano, Arjantin'den de Roberto Sensini ile bir dönem Fenerbahçe forması da giyen Ariel Ortega gibi oyuncular da forma giydi. Ancak maça çıkacağı açıklanan Claudio Caniggia'nın yüzü dev ekrana getirilince gerçek ortaya çıktı. Canigga olduğu iddia edilen kişi Daniel Cordone'den başkası değildi.

    UÇAĞI KAÇIRMIŞ

    Organizasyon yetkilileri Cordone'yi oynatmalarına gerekçe olarak ise Caniggia'nın uçağı kaçırmasını gösterdi. Karşılaşma ise 3-3 berabere bitti.

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Velez Sarsfield Arjantin Spor Haberler

    500

    Yorumlar (1)

    ALEVİ:

    o değil brezilya fena idi. hele bi de 3 milyon vermişken yenilmek. :)

    1
    2
    yanıtYanıtla
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title