Haberler

THY Uçağına Geç Gelen Yolcunun Saldırdığı Personelin Parmağı Koptu

Güncelleme:

Türk Hava Yolları (THY) İstanbul-Hamburg seferini gerçekleştirecek uçağa, kapı kapattıktan sonra binmeye çalışan yolcu ile görevli arasında yaşanan itiş-kakış sırasında personelin parmağı koptu.

UÇAĞIN KAPISINI ZORLAYIP, UÇAĞA BİNMEYE ÇALIŞTI

Alınan bilgiye göre, THY'nin saat 15.15'te İstanbul-Hamburg seferini gerçekleştirecek uçağı, Atatürk Havalimanı dış hatlar terminalinde yolcu alımını tamamladı. İşlemlerin bitmesinin ardından uçağın kapısı kapatıldı. Uçağa yetişemeyen M.O. isimli yolcu, uçağa binmek istedi. İşlemleri yapan Turkish Ground Services (TGS) personeli Halil İbrahim Başkaya ile tartışmaya başlayan yolcuya uçağın kapı kapattığı aktarıldı. Uçağa binmek için 207 numaralı körüğün kapısını zorlayan yolcu ile personel arasında itiş kakış yaşadı. Bu sırada personelin orta parmağı kapıya sıkışarak koptu. Olay üzerine Başkaya, Tem Hospital Hastanesi'ne kaldırıldı. Personelin parmağının dikileceği öğrenildi. Olayla ilgili yolcunun gözaltına alındığı belirtildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Güncel Haberler

500

Yorumlar (8)

aet:

saatinde geleceksin bekleyeceksin her bilette bir saat oncesinden kapida hazir olman gerektigi yaziyor bekleyenler kerizmi? atin iceri akillansin

19
10
yanıtYanıtla
Koli:

Almanyada kuzu kuzu sıraya girenler, nedense TC de vahşilesiyor.

23
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

adamı suçlamiyalım belkide tırafikte dolayı geç kalmış olabilir

17
6
yanıtYanıtla
MMOM:

Müslüman, Amener Rasülü Peygamberimize Mirac ta hediye edilmiştir. Okumayı alışkanlık haline getirenler, her muradına nail olur.

4
11
yanıtYanıtla
YEMEDİM:

HEPİNİZ BOŞ KONUŞUP İŞKEMBEDEN ATIYORSUNUZ YOK KURAL BÖYLE MURAL BÖYLE MEŞHUR VE TORPİLİ OLANLARA YAPILAN AYRICALIKLARI HİÇ GÖRMEDİM MİLLET OLARAK İKİ YÜZLÜSÜNÜZ

6
3
yanıtYanıtla
Hakikat:

Bir yolcunun iki saat öncesinde havaalanında bir saat on beş dakika öncesinde de kapıya yönelmesi gerekir. . . eğer gecikme olmuşsa havaalanı yetkilileri her türlü kolaylığı son ana kadar sağlıyorlar zaten. . . . . bu olaya gelince tasvip edilemeyeceği gibi ben Hakim olsam verilen cezaya ek olarak olayı gerçekleştirenin yurt dışına çıkış -giriş yoğunluğuna göre en 3 ila 1 yıl arasında hava yolu ulaşımı cezası verirdim. . .

6
1
yanıtYanıtla
farketmez:

Millet neyin kafasını yaşıyosunuz siz, adamın parmağı kopmuş neler diyosunuz yolcuyu haklı gibi göstermeye çalışanları Allaha havale ediyorum. . .

6
0
yanıtYanıtla
huxley:

Adam kapıya geldikten sonra uçağa onu almadılar. koca uçakta bu hareketi yaptıkları iki kişi vardı. biri benim kuzenim diğeri bahsedilen bu yolcu. Kapıya gittiklerinde uçağa alınmadılar, yedek yolcusunuz binemezsiniz dediler. Yani daha fazla para veren yolcuyu bu iki kişinin yerine aldılar. Sağlık sorunu olan, uzaktan istanbul''a gelen insanlar bu durumda ne yapar? Adamın hareketinden önce onu bu duruma getiren firmaya ve tüzüğüne bi göz gezdirin. .

2
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title