Haberler

Üç Kız Kardeş' İsimli Oyunun Galası Beşiktaş'ta Yapıldı

Beşiktaş Belediyesi, tiyatronun dev yazarı Anton Çehov’un efsane "Üç Kız Kardeş" isimli tiyatro oyununun galasına ev sahipliği yaptı.

Beşiktaş Belediyesi, tiyatronun dev yazarı Anton Çehov'un efsane "Üç Kız Kardeş" isimli tiyatro oyununun galasına ev sahipliği yaptı. Çok sayıda sanatseverin katıldığı gala gecesinde Selin İşcan, Özge Özder ve Tuba Karabey'in sahne performansı izleyicilerin büyük beğenisini topladı.

Beşiktaş Belediyesi, Anton Çehov'un "Üç Kız Kardeş" isimli tiyatro oyununun galasına ev sahipliği yaptı. Başrollerini Özge Özder ve Selin İşcan'ın yanı sıra genç kuşağın dikkat çeken isimlerinden Tuba Karabey'in paylaştığı "Üç Kız Kardeş" adlı oyunun görücüye çıktığı gala gecesinde oyuncuların performansı izleyicilerden tam not aldı.

"Ben de yaptığım her şeyi böyle tutkuyla yapıyorum"

Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar da geceye katılarak oyunu izledi. Beşiktaş'ta sanat alanında önemli adımlar atıldığını belirten Hazinedar, "Hacı Bektaşi Veli'nin bir sözü var, benim de hayatımda çok önemli bir yeri vardır. Der ki, 'Her ne ararsan ara, kendinde ara' aslında oyun biraz da bu mesajı veriyor. Bir taraftan bugüne dair evrensel bir mesaj da veriyor. İnsan oldukça galiba mülteciler oluyor, maalesef. Bugün bu kısacık oyun bize çok fazla mesaj verdi. Bir taraftan da sevgili Selin'e, Özge'ye ve Pınar'a çok teşekkür ediyorum ama Selin hem oyuncu hem de genel yönetmen. Hem idareci hem de oyuncu olarak o kadar heyecanla gelmişti ki bana 2 sene önce. Ben o heyecanından, tutkusundan çok etkilendim. Ben de çünkü hayatımda siyaseti, yaptığım her şeyi böyle tutkuyla yapıyorum. Ama bunun bir bedeli var. Üzüleceksin, üzüleceğiz, bedeller ödeyeceğiz. O bizi bir yere taşıyacak. Ben Türkiye'ye oyunun ve oyunculuğunun ve arkadaşların, ekibinin çok güzel yerlere taşıdığına inanıyorum" diye konuştu.

"Türkiye'de tiyatro yapmak çok zor"

Selin İşcan ise Türkiye'de tiyatro yapmanın çok zor olduğunu belirterek, "Türkiye'de tiyatro yapmak çok çok zor. Kapılarını çaldığım ilk günden itibaren maddi ve manevi yanımızda olan, katkılarını sunan, destek veren, her şeyi takip eden, bizimle beraber heyecanlanan, bizimle beraber sanki sahneye çıkan Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar'a özellikle çok teşekkür etmek istiyorum" dedi. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Beşiktaş Belediyesi Murat Hazinedar Anton Çehov Türkiye Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Taş Kağıt Makas 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 158 Nisan Taş Kağıt Makas yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kuruluş Osman 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Kuruluş Osman yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Bir Sevdadır 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Bir Sevdadır yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? OKC Thunder NO Pelicans NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 25 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Survivor Düello oyununu kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba 2024? Survivor kim elendi? 24 Nisan Çarşamba Survivor'da kim elendi? Survivor eleme adayları kim? 24 Nisan Çarşamba Survivor potada kimler var? #129300 Kaç öğretmen atanacak? Atanacak öğretmen sayısı belli oldu mu? Bakan Tekin duyurdu Survivor kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Görümce nerede çekildi? Görümce filmi konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Görümce hangi il ve ilçede çekildi? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Görümce filmi konusu nedir? Görümce filmi oyuncuları ve Görümce özeti! Kuruluş Osman CANLI izle! ATV Kuruluş Osman 157. bölüm canlı izle! Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak? ATV canlı izleme linki!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title