Haberler

Üç Kardeş Yangında Mahsur Kaldı

Manisa’nın Selendi ilçesinde, bir binada çıkan yangında evin içerisinde mahsur kalan ikisi engelli üç kardeş, ekipler tarafından son anda kurtarıldı.

Manisa'nın Selendi ilçesinde, bir binada çıkan yangında evin içerisinde mahsur kalan ikisi engelli üç kardeş, ekipler tarafından son anda kurtarıldı.

Edinilen bilgiye göre, Manisa'nın Selendi ilçesinde Çampınar Mahallesinde tek katlı bir binada henüz belirlenmeyen bir sebepten dolayı yangın çıktı. Kısa sürede büyüyen yangın, bir anda binayı sardı. Korku dolu anlar yaşatan yangını görenler, hemen durumu itfaiye ekiplerine bildirdi. Yangında, evin içerisinde ikisi engelli olmak üzere toplamda üç çocuğunun bulunduğu anlaşıldı. Manisa merkez, Kula ve Selendi ilçesinden olay yerine giden çok sayıda itfaiye ekibi, hemen yangına müdahale ederek, mahsur kalan çocukları kurtarma çalışması başlattı. Ekipler, evin içerisinde bulunan 2 yaşındaki Bilal 3 yaşındaki Hamza Mert ve 6 yaşındaki Sıla Öz isimli üç kardeşi kurtararak dışarıya çıkardı. Olay yerinde bulunan 112 Acil servis ekipleri de, dumandan etkilenen üç kardeşe olay yerinde ilk müdahaleyi yaptı. Öz kardeşler, hemen ambulanslarla Selendi Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. facianın eşiğinden dönülen olayda, itfaiye ekipleri yangını tamamen söndürürken, ev ise kullanılmaz hale geldi. Yangın sırasında, küçük çocukların anne ve babasının evde bulunmadığı belirtilirken, 3 yasındaki Hamza Mert ve 6 yaşındaki Sıla Öz'ün engelli olduğu öğrenildi.

Jandarma ekipleri, yangınla ilgili soruşturma başlattı. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Hamza Mert Çampınar Selendi Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title