Haberler

Bursa'da Üç Gün Üç Gece Düğün

Güncelleme:

Bursa'da Romanlar Derneği mahalle sakinlerinden anne ve babası olmayan Başaran Çelikdağ'a üç gün üç gece süren düğünle evlendirdi.

Yenişehir ilçesinde Romanlar Derneği mahalle sakinlerinden anne ve babası olmayan Başaran Çelikdağ'ı tüm masraflarını karşılayarak üç gün üç gece süren düğünle evlendirdi.

Başaran Çelikdağ'da roman adetleri ile düğün yapan Romanlar Derneği Başkanı Yıldırım Belikırıkoğlu ve destek olan herkese teşekkür etti.

Belikırıkoğlu, yaptığı açıklamada, "Başaran kardeşimiz küçük yaşta hem öksüz hem de yetim kalmıştı. Ekonomik sıkıntısından dolayı düğün yapamadığını öğrendiğimiz de yönetim kurulu olarak bu kardeşimizin düğününü yapmaya karar verdik. Yenişehirli esnafımız da bizlere yardımcı oldu. Bize destek olan herkese teşekkür ediyoruz. Genç kardeşlerimize de mutluluklar diliyoruz" dedi.

   Dernekçiliği sadece aidat toplama yeri olarak görmediklerini belirten Belikırıkoğlu, "Biz dernek olarak kimin ne ihtiyacı varsa hep yanlarındayız. Sıkıntıları çözen, dertlere derman olan bir dernek olmak istiyoruz." ifadesini kullandı.

Kaynak: AA / Yerel

Yenişehir Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title