Haberler

Üç Bin Metrede Yüzme Keyfi

Şiran Belediye Başkanı Yavuz Altıparmak, çoğunluğu gençlerden oluşan grupla Torul ilçesindeki Artabel Tabiat Parkı'na yürüyüş gerçekleştirdi.

Artabel Tabiat Parkı'ndaki Adalı Göl'e girerek gençlerle yüzen Altıparmak, gölün suyunun çok soğuk olduğunu ve ilk kez gölde yüzdüğünü söyledi.

Altıparmak, burada gazetecilere yaptığı açıklamada, Artabel Tabiat Parkı'nın Şiran sınırına çok yakın olduğunu belirterek, "Orman ve Su İşleri Bakanlığının tabiat parkı ilan ettiği alanın sınırına yakın yere kadar ilçemizden yol yapımını gerçekleştirdik. Tabiat parkına ilçemizden ulaşımı daha kolay hale getirdik" dedi.

Artabel Tabiat Parkı'na ikinci kez geldiğini ifade eden Altıparmak, "Adalı Göl'de gençlerle birlikte yüzdük. Bu yükseklikteki bir yerde ben de ilk kez yüzüyorum. Harika bir ortam. Su da harika. Herkesin denemesini isterim. İnsanlara, burayı gelip görmelerini ve bu göllerde yüzmelerini öneriyorum. Yazın bu sıcak günlerinde insanlar sıfır rakımda yüzerken bizler ise 3 bin rakımda yüzmenin keyfini yaşadık" diye konuştu. - Gümüşhane

Kaynak: AA / Yerel

Yavuz Altıparmak Muhlis Yavuz Torul Şiran Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title