Haberler

Üç Beş Kişi' Sivil İnisiyatif Grubundan Malatyalı Lise Öğrencilerine Yakın İlgi

Almanya'nın Münih kentinde faaliyet gösteren 'Üç beş kişi' sivil inisiyatif grubu, Malatya'daki çeşitli liselerden gelen 20 kız öğrenciyle yakından ilgilendi.

Almanya'nın Münih kentinde faaliyet gösteren 'Üç beş kişi' sivil inisiyatif grubu, Malatya'daki çeşitli liselerden gelen 20 kız öğrenciyle yakından ilgilendi.

Avrupa Birliği eğitim ve gençlik projesi 'Erasmus' bünyesinde Malatya'dan çeşitli liselerden 20 kız öğrenci Münih'e geldi. Kız öğrencilerle burada 'Üç beş kişi' adlı sivil inisiyatif ilgilendi. Bazı organizasyon eksikliklerini nedeniyle Münih'te gençleri ağırlayan 'Üç beş kişi' sözcüsü Levent Ekiz, "Bu tür Avrupa projelerinin organizasyonlarında daha titiz çalışılması gerekmektedir. Biz grup olarak bu pırıl pırıl gençlerimize burada sahip çıktık, tüm konaklama, yiyecek içecek ve eğitim gezileri konularında kendilerine yardımcı olduk" dedi.

Malatya Konak Meslek Teknik Anadolu Lisesi, Kuluncak Çok Programlı Anadolu Lisesi ve Yakınkent Sadiye Ünsalan Meslek Teknik Anadolu Lisesi 'Çocuk gelişimi ve eğitimi' bölümü öğrencilerinden oluşan gruba öğretmenler Abdulkadir Çolak, Öztürk Şahin ve Behçet Çiftçi eşlik ediyor. Avusturya'nın Salzburg kentine de günlük gezi yapan öğrenciler, Münih'te kalacağı 14 gün boyunca kentteki eğitim kurumları ziyaret edip incelemelerde bulunacak. Öğrenciler Münih'deki müzeleri ve Dachau Nazi Toplama Kampını gezecek.

Proje kapsamında Münih'te bulunan öğrenciler, yeni bilgiler edinmekten ve ufuklarını genişletmekten oldukça mutlu olduklarını söylerken 'Üç beş kişi' üyelerine de kendilerine gösterilen yakın ilgi dolayısıyla teşekkür ettiler. - Almanya

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Avrupa Birliği Almanya Malatya Münih Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title