Haberler

Üç Altın Portakallı 'Elveda Katya'nın Galası Yapıldı

Gerçek bir hayat hikayesinden yola çıkılarak senaryolaştırılan ve Altın Portakal Film Festivali'nden üç ödülle dönen sinema filmi 'Elveda Katya'nın galası yapıldı.

Gerçek bir hayat hikayesinden yola çıkılarak senaryolaştırılan ve Altın Portakal Film Festivali'nden üç ödülle dönen sinema filmi 'Elveda Katya'nın galası yapıldı.

Başrollerinde usta oyuncu Kadir İnanır'a, Katya rolü ile Altın Portakal'da En İyi Kadın Oyuncu Ödülü'nü kazanan Anna Andrusenko, Caner Cindoruk ve Rüçhan Çalışkur'un eşlik ettiği "Elveda Katya"nın galası, Türker İnanoğlu Maslak Show Center'de (TİM) gerçekleşti. 21 Aralık Cuma günü vizyona girecek filmin galasına, başrol oyuncuları Kadir İnanır, Caner Cindoruk, Anna Andrusenko'nun yanı sıra sanat ve medya camiasından isimler katıldı.

Televizyon film ve dizileri ile tanınan yönetmen Ahmet Sönmez'in ilk sinema filmi olan "Elveda Katya", yetimhanede büyüyen Katya'nın, Yunus isimli bir denizci olduğunu öğrendiği babasını bulmak için Trabzon'a gitmesiyle başlıyor. Film, toplumun önyargılarını, vicdanı ve bir kız çocuğunun baba arayışını beyazperdeye taşıyor. Yapımını 24 Kare Film, yapımcılığını Osman Sönmez, senaryosunu Nalan Merter Savaş ve senaryo danışmanlığını ise Cem Başeskioğlu'nun üstlendiği "Elveda Katya", Türk-Rus aile ilişkilerini ilk kez iki tarafın bakış açısıyla ele alan gerçek bir hikayeye dayanıyor. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Anna Andrusenko Caner Cindoruk Kadir İnanır Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title