Haberler

3 Partiden de Aday Çıkaran Köyden AK Partili Aday Vekil Oldu

Güncelleme:

AK Parti, CHP ve MHP'den üç milletvekili adayı çıkaran 160 seçmenli köy olan Osmaniye'nin Kadirli ilçesine bağlı Durmuşsofular Köyü'nden 7 Haziran seçiminin gayri resmi sonuçlarına göre sadece aday Mücahit Durmuşoğlu AK Parti Osmaniye milletvekili oldu.

50 HANELİ KÖYDEN 3 PARTİYE ADAY ÇIKTI AK PARTİ KAZANDI

İlçeye 20 kilometre uzaklıkta bulunan ve 50 haneli 160 seçmeni olan Durmuşsofular Köyü 7 Haziran seçimleri için üç milletvekili adayı çıkarmıştı. Aynı köyden olan Mücahit Durmuşoğlu AK Parti Osmaniye 2. sıra, Murat Koluçolak CHP Osmaniye 2. sıra, Yusuf Kargıoğlu ise MHP İstanbul 1. Bölge 17. sıra milletvekili adayı olarak gösterildiler. Gayriresmi seçim sonuçlarına göre MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ninde aday olduğu Osmaniye'den oyların yüzde 39'unu alan AK Parti 2 milletvekili oyların yüzde 41'ini alan MHP ise 2 milletvekili çıkardı. AK Parti'den 2. sıra adayı olan Mücahit Durmuşoğlu da Meclis'e gidenler arasındaydı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Mücahit Durmuşoğlu Osmaniye Ak Parti Kadirli Yerel Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

IC ENTERRA kaç lot verir? IC ENTERRA halka arz kaç lot düşer? Katılımcıya göre IC ENTERRA lot hesabı! HAVA DURUMU I Cumartesi günü hava nasıl? İstanbul, Ankara, İzmir hava nasıl olacak? Serik Belediyesi hangi parti? Serik Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? İşte 2019 İstanbul Serik yerel seçim sonuçları! Pazartesi bankalar açık mı? Seçimden sonra Pazartesi bankalar çalışıyor mu, saat kaça kadar çalışıyor? 29 MART BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU YAYINLANDI: Bu hafta neler var? Bu hafta BİM'e hangi ürünler geldi? İstanbul'da yangın mı var? İstanbul'da nerede, ne yangını var son dakika! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 29 Mart Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Moritanya'da bir kadın evlenmek istiyorsa kaç kilo olmalıdır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Basketbol tarihinde bir oyuncu kariyerinde en fazla toplam kaç sayı atmıştır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Dünyanın en uzun öküzü günde kaç litre su içer? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! RESİMLİ HAYIRLI CUMALAR MESAJLARI | Hadisli Cuma mesajı! En güzel resimli cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları En yeni Cuma mesajları neler? Kısa, ayetli ve anlamlı Cuma mesajları hangisi? EN İYİ CUMA MESAJLARI: Whatsapp, Facebook Ayetli, resimli, kısa Cuma mesajları!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title