Haberler

U21 Takımı, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'a Yenildi

PTT 1.Lig U21'de mücadele eden Yeni Malatyaspor, ligin 2. haftasında da sahadan mağlubiyetle ayrıldı.

Battalgazi İlçe Stadı'nda Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'u konuk eden sarı-kırmızılılar, rakibinin 10 kişi kalmasına karşın pek bir varlık gösteremeyerek ilk yarıda yediği gollerle sahadan 2-0'lık yenilgiyle ayrıldı.

Bu yıl ilk kez mücadele ettiği U21 Ligi'nde sezonun kendi sahasındaki ilk maçına çıkan Yeni Malatyaspor, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'a 2 - 0 mağlup oldu. Doğal çim zeminli Battalgazi İlçe Stadı'nda saat 17.00' de başlayan maça ideal kadrosundan A takımla bulunan Ferhat Canlı'nın eksikliği ile başlayan Yeni Malatyaspor vasat bir görüntü sergiledi.

Karşılaşmaya Kalede Abdulsamet Damlu, Umut, Hakan Bezci, Eyüp, Ferhat Yaşar, Furkan Pekşen, Ahmet, Uygar, Mücahit Akkoç, Burak Kavlak, Enes Gömülü ilk on biri ile çıkan Yeni Malatyaspor U21 takımı maça iyi başlamasına karşın zamanla oyunun kontrolünü rakibe verdi.

Maçın 26.dakikasında çift sarı karttan atılan Yunus Emre'nin eksikliği ile sahada 10 kişi kalan Gaziantep Büyükşehir Belediyespor takımı kalan zamanı daha iyi motive olarak geçirdi. İlk yarının son 10 dakikasında iki gol bulan deplasman takımı mücadelede 2 - 0 öne geçti.

Maçın ikinci yarısında da pek bir varlık gösteremeyen Yeni Malatyaspor U21 takımın oyuna sonradan dahil olan Furkan ve Taylan, hücum bölgesine canlılık getirse de skoru değiştiremedi. Yeni Malatyaspor'un Burak Kavlak ile bulduğu bir gol ofsayt gerekçesiyle geçerlilik kazanmadı. Karşılaşma Gaziantep'in 2 - 0'lık üstünlüğü ile sona ererken, Yeni Malatyaspor ilk 2 hafta sonunda 2. mağlubiyetini aldı.

UÇKUN: "FUTBOLCU YETİŞTİRMEYE ÇALIŞIYORUZ"

Maçın ardından karşılaşmayı takip eden basın mensuplarına konuşan Yeni Malatyaspor alt yapı sorumlusu Murat Uçkun, "Rakip takım bize göre daha tecrübeliydi. Daha fazla istediler ve kazandılar onları tebrik ediyorum. 10 kişi kalmak onları daha iyi motive ederken bizim oyuncularımızı rehavete soktu. Henüz bu lige yeni olmanın acemiliklerini yaşıyoruz. Burada kazanmanın dışında bu lige göre çok küçük doğumlu oyuncularla iyi sporcular yetiştirmeye çalışıyoruz. Bugün yenildik ama ilerleyen haftalar daha iyi sonuçlar alabilecek bir takımız" dedi.

KAVLAK: "KEŞKE DAHA İYİ BİR MAÇ İZLETTİREBİLSEYDİK"

Yeni Malatyaspor'un genç yıldızı Burak Kavlak ise, "Öncelikle rakibi kutluyorum. Bizden daha tecrübelilerdi ve bunu oyuna yansıttılar. Basit goller yedik. Rakip 10 kişi kalınca açıkçası saha içinde biraz rahat davrandık, sonra bunu lehimize çevirecek reaksiyonu gösteremedik. Rakipten gelen topu gol yaptım hakem vermedi. Kaçırdığım fırsatlar var bunlar için üzgünüm. Keşke Malatya'dan bizi izlemek için gelenlere daha iyi bir maç izlettirebilseydik ama olmadı. Demek ki daha çok çalışmamız lazım. Bu maçtan gerekli dersleri çıkarıp yolumuza devam edeceğiz" dedi. - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Yeni Malatyaspor Umut Hakan Battalgazi Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi? Survivor Aysu Keskin kimdir? Aysu Keskin kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title