Haberler

U20 Milli Takımı, İngiltere ile 1-1 Berabere Kaldı

Heerenveen-dha

u20 Milli Takımı, Hollanda'da düzenlenen U20 Uluslararası Dörtlü Turnuva'daki üçüncü ve son maçında İngiltere ile 1-1 berabere kaldı.

Heerenveen kentindeki Sportpark Skoatterwald'da oynanan karşılaşmada Milli Takımımızın golünü 51. dakikada Berat Tosun kaydederken, İngiltere'nin golü 21. dakikada Chuba Akpom attı. İngiltere'den Akpom, karşılaşmanın 60. dakikasında ikinci sarı karttan kırmızı kart ile oyun dışı kalırken, U20 Millilerden Enver Cenk Şahin 63. dakikada kırmızı kart gördü.

Mililerimiz turnuvadaki ilk maçında ev sahibi Hollanda ile 2-2 berabere kalmış, İngiltere de Almanya'yı 1-0 yenmişti. Türkiye bu sonuçla turnuvayı 1 beraberlik ve 2 mağlubiyet ile tamamlarken, İngiltere 3 maçta elde ettiği 7 puanla şampiyon oldu.

Stat: Sportpark Skoatterwald

Türkiye: 1-Muhammed Alperen Uysal, 4-Ahmet Yılmaz Çalık, 5-Hakan Çinemre, 6-Kubilay Sönmez, 7-Enver Cenk Şahin, 8-Okay Yokuşlu (k), 9-Berat Tosun, 10-Muhammed Demirci, 11-Bilal Başaçıkoğlu, 19-Emre Taşdemir, 21-Emre Can Coşkun

İngiltere: Walton; Targett (C), Ball (Dk.68 Hayden), Hause, Jones; Reed (Dk.75 Rothwell), Houghton (Dk.84 Swift), Digby; Thomas, Akpom, Robinson.

Goller: Akpom (Dakika 21) ve Berat Tosun (Dakika 51)

Kırmızı Kart: Akpom (Dakika 60) ve Enver Cenk Şahin (Dakika 63)

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Berat Tosun Hollanda Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title