Haberler

U17 Türkiye Şampiyonası

Sivas Demirspor, 2015-2016 sezonu U17 Türkiye Şampiyonası 1. kademe müsabakaları için Yozgat'a gitti.

Sivas Demir spor, 2015-2016 sezonu U17 Türkiye Şampiyonası 1. kademe müsabakaları için Yozgat'a gitti.

Yozgat Grubu'nda 3 Nisan'a kadar devam edecek U17 Türkiye Şampiyonası 1. kademe karşılaşmalarında, Sivas Demir spor Kulübü ile Kayseri Erkilet spor, Kırşehir Gençlik Hizmetleri, Kırıkkale MKE Mühimmat spor, Çorum Mimar Sinan, Tokat Erbaa spor kulüpleri gruptan çıkmak için mücadele edecek.

Tüdemsaş Genel Müdürü ve aynı zamanda Sivas Demir spor Kulübü Başkanı Yıldıray Koçarslan, "Mazisi ve tarihi başarılarla dolu olan alt yapıya verdiği önemle Türkiye'de birçok spor kulübüne rol model olan kulübümüz yarışmacı zihniyetten çok yetiştirici özelliğini ön planda tutmaktadır. Yozgat'taki grup maçlarında mücadele edecek olan U17 ekibi sporcularımıza, teknik heyet ve yöneticilerimize yürekten başarılar diliyorum." dedi.

Sivas Demirspor Yozgat Grubundaki ilk maçında bugün saat 15.00'te Kırşehir Gençlik Hizmetleri İl Müdürlüğüyle karşılaşacak.

75 ilden 124 takımın katılımıyla 22 grup merkezinde oynanacak 1. kademe aşamasında altışar takımlı 15 grupta maçlar, 31 Mart-3 Nisan 2016'da, 4'er takımlı 4 grupta ise maçlar 1-3 Nisan 2016'da oynanacak. 1. kademe müsabakaları sonunda grup birincileri 2. kademeye yükselecek. 22 takımın katılımı ile 4 grup merkezinde oynanacak 2. kademe maçları sonunda gruplarında ilk sırada yer alacak 4 takım final müsabakalarına katılmaya hak kazanacak.

Kaynak: AA / Spor

Kırşehir Türkiye Yozgat Sivas Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title