Haberler

U13 Yaş Badminton Milli Takımı Erzincanlı Sporculardan Oluştu

Türkiye’yi Badminton branşında Bulgaristan'da yapılacak olan U13 Balkan Şampiyonasında temsil edecek sporcular belli oldu.

Türkiye'yi Badminton branşında Bulgaristan'da yapılacak olan U13 Balkan Şampiyonasında temsil edecek sporcular belli oldu.Buna göre 5 kategoride oynanacak yarışmada Erzincanlı sporcular Türkiye'yi Bulgaristan'da temsil edecek. Türkiye'yi tek kızlar kategorisinde Görkem Erzingan, Çift kızlar kategorisinde Görkem Erizingan ve Gökçen Erzingan, Karışık çift kategorisinde Semih Başakın ve Gökçen Erzingan, Çift erkek kategorisinde Semih Başakın ve Sezgin Kelebek, Tek erkek kategorisinde Sezgin Kelebek temsil edecek. Türkiye Badmiton Federasyonu tarafından Milli Takım Başantrenörlüğünü de yine Erzincan bölgesinden Uğur Erçetin yapacak. Şampiyona ile ilgili açıklama yapan Milli Takım Antrenörü Murat Sönmez "Badmintonda yıllardır özellikle alt yapı milli takımı Erzincanlı sporculardan oluşmaktadır. Özellikle Erzincan Türk Telekom Spor Kulübü bu branşta yapmış olduğu atakla milli takımın iskeletini oluşturmaktadır.Şu anda da 5 kategorinin 4'ünde Erzincan Türk Telekom Spor Kulübünün sporcuları bulunuyor. 1 kategoride de Erzincan Gençlik Spor Kulübü sporcusu ülkemizi temsil edecek. Şampiyonayı başarılı bir şekilde tamamlamayı hedefliyoruz." dedi - ERZİNCAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Bulgaristan Erzincan Türkiye Gökçen Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title