Haberler

U13 Türkiye Şampiyonası Kur'a Çekimleri Gerçekleştirildi

Bilecik’te oynanacak U13 Türkiye Şampiyonası 1. Kademe müsabakalarının kur’a çekimi gerçekleştirildi.

Bilecik'te oynanacak U13 Türkiye Şampiyonası 1. Kademe müsabakalarının kur'a çekimi gerçekleştirildi.

Bilecik Amatör Spor Kulüpler Federasyonu (ASKF) il binasında yapılan U13 Türkiye Şampiyonası 1. Kademe futbol müsabakası kur'a çekimine turnuvaya katılacak 6 takım temsilcilerinin yanı sıra Bilecik ASFK Başkanı Nusret Tosun, Futbol İl Temsilcisi Engin Toku, İl Hakem Kurulu Başkanı Kenan Beni, Bilecik Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü Tesisler Müdürü İsmail Özdil katıldı.

Yapılacak kur'a çekimi öncesi açılış konuşmasını yapan Bilecik ASKF Başkanı Nusret Tosun, Bilecik'te oynanacak U13 Türkiye kupası müsabakalarının kur'a çekimleri için toplandıklarını belirtti. Tosun, "Bilecik'in tanıtımı açısından çok önemli olan bu tür organizasyonlarda destek ve katkıları olan Federasyon yetkililerine teşekkür ederek gruplara katılan tüm takımlara başarılar dilerim" dedi.

"U13 1. KADEME MAÇLARINI BİLECİK 6 TAKIMA EV SAHİPLİĞİ EDECEK"

Bilecik Futbol İl Temsilcisi Engin Toku ise, U13 Türkiye Şampiyonası 1. Kademe futbol müsabakasına Bilecik'in 6 takıma ev sahibi edeceğini söyledi. Takımların 3'erli gruplar halinde A ve B grubu olarak 2 gruba ayırdıklarını belirten Toku, "İstanbul, Manisa, Bursa ve Eskişehir illerinden 6 takım mücadele edecek. 2 İstanbul, 2 Bursa, 1 Eskişehir birde Balıkesir takımlarının katılacağı U13 Türkiye Şampiyonası 1. Kademe futbol müsabakalarında takımlara başarılar diliyorum. Şampiyon olan takıma ise, 2. Kademe maçların da başarılar dilerim" dedi.

Konuşmaların ardından çekilen kur'alar sonucu A grubunda Manisa Büyükşehir Belediye spor, İstanbul Genç Yıldızlar spor, Bursa Arabayatağı spor yer alırken, B grubunda ise Bursa İnegöl spor, Eskişehir spor, İstanbul Güngören spor ; yer aldılar. Ayrıca, turnuvanın ilk maçı 11 Haziran günü (yarın) Bilecik Edebali Stadı'nda saat 16.30'da Eskişehir Manisa Büyükşehir Belediye spor ile İstanbul Genç Yıldız spor arasında oynanacak müsabaka ile başlayacak. B grubunun ilk maçı ise;aynı günü ve aynı statta saat 18.00'da Bursa İnegöl spor ile Eskişehir spor arasında oynanacak. - BİLECİK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Bilecik Türkiye Spor Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title