Haberler

U13 Türkiye Futbol Şampiyonası'nda 2. Gün Programı Bitti

Bilecik'te oynana U13 2. Kademe Türkiye Futbol Şampiyonası'nın 2. gün programı bugün oynanan 2 karşılaşma ile son buldu.

Bilecik'te oynana U13 2. Kademe Türkiye Futbol Şampiyonası'nın 2. gün programı bugün oynanan 2 karşılaşma ile son buldu.

2. gün programı Bilecik Edebali Stadyumu'nda oynanan Altınordu-Denizli Belediyespor ve Beşiktaş-Göztepe karşılaşmaları ile son buldu. Günün ilk maçı olan Altınordu-Denizli Belediyespor karşılaşması Altınordu'nın 2-0'lık üstünlüğü ile bitti. Maça dengeli başlayan iki takım karşılıklı ataklar ile birbirlerine üstünlük kurmaya çalıştı. Karşılıklı bulunan atakları golle sonuçlanmayınca ilk yarı 0-0 berabere bitti. İkinci yarıya üstün başlayan Altınordu maçın 43'üncü dakikasında Abdülkadir Çelik'in attığı gol ile 1-0 öne geçti. Bu golden sonra maçta üstünlüğünü kuran Altınordu maçın 60 dakikasında Halil İbrahim Karavuş'un golü ile 2-0 öne geçti. Maçta başka gol olmayınca mücadele Altınordu'nun 2-0 üstünlüğü ile sonuçlandı.

Günün diğer maçında Beşiktaş, Göztepe'yi 2-0 yendi. Maça çok hızlı başlayan Beşiktaş maçın 5. dakikasında İlkay İşler'in golü ile 1-0 öne geçti. Bu dakikadan sonra karşılıklı ataklar ile geçen maçın ilk yarısı bu skorla bitti. Maçın 2. adeta yarısını tek kale oynayan Beşiktaş, bulduğu sayısız pozisyonu gole çeviremedi. Maçın 55. dakikasında Beşiktaş, Arafat Akgün'ün kafasından bulduğu gol ile maçı 2-0 yaptı ve karşılaşma bu skorla bitti.

Bu skorlar sonucu gurupta 2'de 2 yapan Altınordu ve Beşiktaş yarın saat 17.30'da gurup birinciliği için karşılaşacak. Bu maçı alan takım Kastamonu'da oynanacak final müsabakalarına katılmaya hak kazanacak. - BİLECİK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Altınordu Beşiktaş Bilecik Türkiye Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title