Haberler

U12 Ligi Müsabakalarına Büyük İlgi

Malatya U12 Ligi müsabakaları, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Malatya Bölge Müdürlüğünün çim sahalarında oynanan maçlarla başladı.

Malatya U12 Ligi müsabakaları, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Malatya Bölge Müdürlüğünün çim sahalarında oynanan maçlarla başladı.

8 takımın yarıştığı ligde müsabakalar tek hakemle yarı sahada oynanıyor. Liglerin açılış maçı sonrası organizasyonu takip eden basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Malatya Amatör Spor Kulüpleri Federasyon Başkanı Seyfullah Özdemir, müsabakalar hakkında bilgi verdi. Özdemir, "Malatya'da ilk defa yapıyoruz. 12 yaşında olan çocuklarımızın futbolla tanışmaları ve lisanlı olarak kurallara göre resmi maç oynamaları açısından önemli bir lig. Burada futbola başlangıç açısından çok uygun bir atmosfer var. Bu sahayı bize tahsis eden, Malatya'ya bu güzel federasyon binasını armağan eden başta Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören'e, TFF Bölge Müdürü Fahrettin Eserdi' ye çok teşekkür ediyoruz. Ligimize 8 takım katılıyor. Kulüplerimize ve antrenörlerimize olaya sonuç olarak bakmamaları gerektiğini söyledik. Aileler ve çocuklar doğal çim sahanın, buradaki güzel atmosferin etkisiyle şenlik havasında zaman geçiriyor. Aynı zamanda müsabakaları yöneten hakem arkadaşlarımız için de tecrübe oluyor. Sahaları ikiye bölüp yarı sahada oynatıyoruz maçları. Amatör camiamız adına emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Karşılaşmaları TFF Bölge Müdürü Fahrettin Eserdi, antrenörler ile sporcuların aileleri de yakından izledi. - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Malatya Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title