Haberler

U12 İzmir Cup" Yarın Başlayacak

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, kentte spor altyapısının eksiklerini önemli ölçüde tamamladıklarını bildirdi.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, kentte spor altyapısının eksiklerini önemli ölçüde tamamladıklarını bildirdi.

Kocaoğlu, yarın başlayacak "U12 İzmir Cup" öncesinde turnuvada mücadele edecek İzmir kulüpleri Altay, Altınordu, Bucaspor, Göztepe, İzmirspor, Karşıyaka, İzmir Büyükşehir Belediyespor, Balçova Yaşamspor ve Bornovaspor'da forma giyen sporcularla bir araya geldi ve başarılar diledi.

Kocaoğlu, burada yaptığı konuşmada, "Önemli olan yarışmak ve ortaya bir iddia koymaktır. Çalışa çalışa eksiklerinizi giderecek ve ileri yürüyeceksiniz" dedi.

Bir kentte birlikteliğin korunabilmesi halinde sinerjinin de yakalanacağını ifade eden Kocaoğlu, "Bu konuda her zaman önderlik yapmaya çalıştık. İzmir'de spor altyapısının eksiklerini önemli ölçüde tamamladık. Bir tek stat konusunda eksiğimiz kaldı. İlçe belediyelerimizin bu alandaki çalışmalarına da destek veriyoruz" diye konuştu.

Altınordu Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Barış Orhunbilge de daha önce 12 takımla başlayan turnuvanın İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin katkılarıyla 48 takıma ulaştığını ve kentin yeni bir markası olma yolunda ilerlediğini söyledi.

Kocaoğlu daha sonra sporcularla Saat Kulesi önünde hatıra fotoğrafı çektirdi. Futbolcular daha sonra Konak Meydanı'na kurulan minyatür kalelerle gösteri maçı yaptı.

-Heyecan başlıyor

Altınordu'nun Selçuk-Efes Tesisleri'nde düzenlenecek turnuvanın açılış töreni yarın saat 13.30'da yapılacak. Başlama vuruşunu FIFA İcra Kurulu üyesi Şenes Erzik'in yapacağı organizasyonda 48 takım, 8 ayrı grupta mücadele edecek.

Turnuvada yer alacak ekipler şöyle:

Erkan Velioğlu Grubu: Juventus, Altınordu, 1860 Münih, AEK, Sheffield United, Balçova Yaşamspor.

Süleyman Seba Grubu: Porto, Beşiktaş, Augsburg, Dinamo Kiev, Amity, Bucaspor

Metin Oktay Grubu: Athletic Bilbao, Galatasaray, Wattenscheid, Brondby, Ariston Ruse, Bornova.

Gode Cengiz Grubu: PSG, Fenerbahçe, Vitesse, Nordsjaelland, Hammarby, Karşıyaka.

Mustafa Türel Grubu: Ajax, Trabzonspor, Nürnberg, Admira Wacker, Korriku, İzmirspor.

Şakir Kuruş Grubu: Aspire Academy, Kasımpaşa, Werder Bremen, Panathinaikos, Eskişehirspor, İzmir Büyükşehir Belediyespor.

Mustafa Denizli Grubu: Borussia Mönchengladbach, Bursaspor, Hagi Futbol Akademisi, Gabala, Nur, Altay

Gürsel Aksel Grubu: Roma, Başakşehir, Twente, Vestia, Hoffenheim, Göztepe

Kaynak: AA / Yerel

Aziz Kocaoğlu Altınordu İzmirspor Bucaspor Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title