Haberler

U12 İzmir Cup'a Dünyaca Ünlü Kulüpler Katılacak

İzmir'de düzenlenecek U12 İzmir Cup'a 5 kıtadan 48 takım yarışacak.

İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Altınordu Futbol Sosyal Girişimi işbirliği ile Nisan ayında düzenlenecek U12 İzmir Cup, 5 farklı kıtadan futbol kulüplerini İzmir'de buluşturacak.

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan açıklamaya göre, futbolun gelecekteki yıldızlarının vitrine çıkacağı uluslararası turnuvaya dünyanın dört bir yanından 48 takım katılacak.

Altınordu Futbol Sosyal Girişimi'nin projelendirdiği, İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin destek verdiği turnuvada 12 yaş kategorisindeki minik futbolcular sahaya çıkacak. 3-4-5 Nisan 2015'te Altınordu'nun Selçuk-Efes'teki Tesisleri'nde gerçekleştirilecek turnuvaya, şimdiye kadar 45 takım kayıt yaptırdı. 48 ekibin katılacağı İzmir Cup'ta 12 yaş kategorisinde dünyanın en iyi ekipleri boy gösterecek.

Turnuvaya, Almanya, Avustralya, Avusturya, Brezilya, Bulgaristan, Danimarka, Finlandiya, Hollanda, İngiltere, İspanya, İsveç, İtalya, Japonya, Kazakistan, Macaristan, Portekiz, Romanya, Yunanistan ve Angola'dan takımların katılacağı turnuvada, Türkiye'den Beşiktaş, Bursaspor, Galatasaray, Fenerbahçe, Kasımpaşa, Trabzonspor, Altay, Altınordu, Bucaspor, Göztepe, İzmirspor, Karşıyaka ve İzmir Büyükşehir Belediyespor yer alacak.

İzmir'in tanıtımına da büyük katkı sağlayacak turnuvanın katılım başvuruları önümüzdeki 1 hafta içinde tamamlanacak. - İzmir

Kaynak: AA / Spor

Altınordu Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title