Haberler

U-20 Buz Hokeyi Erkek Milli Takımı Erzurum Kampı

U 20 Buz Hokeyi Erkek Milli Takımı'nın, Erzurum'daki birinci etap kamp çalışmaları sona erdi.

U-20 Buz Hokeyi Erkek Milli Takımı'nın, Yeni Zelanda'da yapılacak Dünya Şampiyonası Grup Eleme Maçları için Erzurum'daki birinci etap kamp çalışmalarını tamamladı.

Erzurum Buz Arena'da, ABD'li başantrenör Mc. Adams Keath gözetimindeki 40 kişilik sporcu kafilesi, kamp boyunca her gün toplam 7 saat süren iki antrenman yaptı.

Önceden belirlenen kamp programı çerçevesinde yoğun bir antrenman dönemi geçiren sporcular arasından 18+2 kişilik kadro belirlendi.

Erzurum'da 5-15 Ocak'ta yapılacak ikinci etap kampın ardından 18 kişiye düşürülecek kadro, 19-25 Ocak'ta Yeni Zelanda'daki Dünya Şampiyonası Grup Eleme Maçları'na katılacak.

Türkiye Buz Hokeyi Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Selami Kızılkaya, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Erzurum kampının oldukça iyi ve verimli geçtiğini söyledi.

Sporcuların milli takıma seçilebilmek için büyük çaba harcadıklarını belirten Kızılkaya, şunları kaydetti:

"Kampımız süper geçti. Bilindiği gibi bizden önceki dönemde buraya kamp falan verilmiyordu. İmkanlar olmasına rağmen yurt dışı kampları yapılıyordu. Yeni yönetimle birlikte kampı buraya aldık. Gayet güzel ve iyi bir kamp dönemi geçirdik. Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü sporcularının performansı, kamp başlangıcında dışarıdan gelen sporculara göre daha iyiydi. İstanbul, İzmir ve diğer illerden gelen sporcular buradaki gibi çok fazla imkan bulamıyor, buza giremiyorlar. Bu sporcular da aradaki mesafeyi kısa sürede kapattı."

Kızılkaya, şampiyonada Türkiye'nin 7 ülkenin yer aldığı 3. gruptan birinci çıkmasının büyük bir başarı olacağını sözlerine ekledi. - Erzurum

Kaynak: AA / Spor

Yeni Zelanda Kızılkaya Türkiye Erzurum Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title