Haberler

U-13 Futbol Takımı Türkiye Şampiyonluğu Yolunda

Gölbaşı Belediyespor U-13 Futbol takımı Bolu’da düzenlen Türkiye Şampiyonası 1. ayağında 3 maçtan 3 galibiyet alarak şampiyonanın ikinci ayağına katılmaya hak kazandı.

Gölbaşı Belediyespor U-13 Futbol takımı Bolu'da düzenlen Türkiye Şampiyonası 1. ayağında 3 maçtan 3 galibiyet alarak şampiyonanın ikinci ayağına katılmaya hak kazandı.

Ankara Şampiyonu olan Gölbaşı Belediyespor U-13 futbol takımı, Bolu'da düzenlenen Türkiye Şampiyonası'nın 1. ayağında, Türkiye şampiyonası 2. Ayağına katılmak için mücadele etti. Gölbaşı Belediye Spor, Bolu'da karşılaştığı Zonguldak Kilimli sporu 2-0, 2. maçında Düzce Akçakoca sporu 3-0 ve Final maçını Ankaragücü ile oynayan Gölbaşı Belediyespor bu maçı da 2-0 kazandı. Bolu elemelerinde üç maçını da kazanan Gölbaşı Belediyespor Türkiye elemelerinde ilk 16 takım ararsına girmeyi başardı.

BAŞKAN TAKIMINI YALNIZ BIRAKMADI

Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, Gölbaşı Belediyespor U-13 futbol takımını yalnız bırakmayarak Bolu'da oynanan Ankaragücü ile final maçında takımına destek verdi. Kulüp Başkanı Hayati Çal ile birlikte maçı izleyen Başkan Duruay takımına 60 dakika destek verdi.

Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay sporcularına çok güvendiğini ve şampiyon olarak geleceklerine inandığını belirterek, "Gölbaşı Belediyesi olarak her zaman skora değil spora önem verdik. Sporcularımız bugün bizleri Türkiye şampiyonasında çok başarılı bir şekilde temsil ettiler. Onlara olan güvenimizi boşa çıkartmadılar ve buradan Türkiye'nin en iyi 16 takımı arasına girmeyi başardılar. Bölge şampiyonu olarak bizleri çok iyi bir şekilde temsil edeceklerine inanıyorum. Bu bizlere ayrı bir gurur kaynağı. Ben sporcularımıza en içten dileklerimle inanıyorum ki o şampiyonluk kupası Gölbaşı'na gelecek. Takımımıza şimdiden başarılar diliyorum" ifadelerini kullandı.

Gölbaşı Belediyespor U-13 takımı Türkiye şampiyonasında 117 takım arasından 16 takım arasına girmeyi başardı ve Türkiye Şampiyonası 2. ayağında mücadele edecek. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Gölbaşı Belediyespor Ankaragücü Türkiye Bolu Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title