Haberler

Tzob Başkanı Bayraktar Aydın'da

Bayraktar, Karacasu Ziraat Odası Zeytin Entegre Tesisi'nin açılışını yaptı, zeytin hasadına katıldı.

Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, Karacasu Ziraat Odası Zeytin Entegre Tesisi'nin açılışını yaptı, zeytin hasadına katıldı.

Bayraktar, 1 milyon 250 bin liraya mal olan tesisin açılışında yaptığı konuşmada, ekonomi örgütü olmamalarına rağmen çiftçilerin ihtiyaçları doğrultusunda bu tür tesisleri oda olarak zorunluluktan dolayı yaptıklarını belirtti.

Karacasu Ziraat Odası Başkanı İsa Sevinç ise 5 yıl önce bu projeyi gündeme getirdiklerini ve yatırımcı beklediklerini ancak kimsenin gelmediğini söyledi.

İlçede zeytin ürettiklerini ancak bunu işleyecek tesislerinin bulunmadığını ifade eden Sevinç, "Sanayicileri bölgemize davet ettik, her türlü desteği vereceğimizi söyledik ama sanayicilerimizi bölgemize getirmeye ikna edemedik. Yük bizim üzerime düştü. Biz de bu tesisi Karacasu ilçemize kazandırdık. Karacasu zeytin ve zeytinyağının tescilini ve patentini de aldık" dedi.

Bayraktar, tesisin açılışını gerçekleştirdikten sonra Ataeymir Mahallesi'nde zeytin hasadına katıldı. - Aydın

Kaynak: AA / Ekonomi

Şemsi Bayraktar Karacasu Aydın Ekonomi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title