Haberler

Tyf Yat Türkiye Şampiyonası Bodrum'da Başladı

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - TYF Yat Türkiye Şampiyonası- Yarışlardan görüntüler TYF Yat Türkiye Şampiyonası Bodrum'da başladı- Yarışlara, 30 tekne ile 300 yarışmacı katılıyor Türkiye Yelken Federasyonu (TYF) Yat Türkiye Şampiyonası, Bodrum ilçesinde başladı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - TYF Yat Türkiye Şampiyonası- Yarışlardan görüntüler TYF Yat Türkiye Şampiyonası Bodrum'da başladı- Yarışlara, 30 tekne ile 300 yarışmacı katılıyor Türkiye Yelken Federasyonu (TYF) Yat Türkiye Şampiyonası, Bodrum ilçesinde başladı.TYF tarafından bu yıl ilk kez düzenlenen Yat Türkiye Şampiyonası'na, 30 tekne ile 300 yarışmacı katılıyor.Yarışmanın ilk günü, Bodrum Kara Ada, Çelebi Adası ve Kargı Adası arasında yapıldı. Rüzgarın yetersiz olması nedeniyle yarışma yaklaşık bir saat gecikmeli başladı. "Sahil Güvenlik Kupası" yarışıyla başlayan şampiyonada, teknelerin şamandıra etrafından döndükleri sırada yakın temasta bulunması, heyecanlı dakikaların yaşanmasına neden oldu. Sahil Güvenlik Komutanlığına bağlı 3 bot, yarışma alanındaki yerini alırken, TYF Başkanı Serhat Belli de mücadeleyi Sahil Güvenlik botundan izledi. Renkli görüntülere sahne olan yarışmaların ikinci gününde, "Milta Bodrum Marina Kupası", üçüncü gününde ise "Bodrum Belediyesi Kupası" yarışları yapılacak. Sahil Güvenlik Kupası ve Milta Bodrum Marina Kupası yarışları ikişer şamandıra yarışından oluşurken, son gün yapılacak Bodrum Belediyesi Kupası, coğrafi rota yarışı olarak düzenlenecek. Kazanan yarışmacılar, 16 Ağustos'ta Milta Bodrum Marina'da düzenlenecek ödül töreniyle kupalarını alacak.

Kaynak: AA / Spor

Türkiye Bodrum Çelebi Milta Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title