Haberler

Tyf Yarıyıl Kupası, Ödül Töreni ile Son Buldu

TYF Yarıyıl Yelken Kupası, düzenlenen ödül töreni ile sona erdi.

TYF Yarıyıl Yelken Kupası, düzenlenen ödül töreni ile sona erdi. Törene Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon da katılarak sporcuların mutluluğunu paylaştı.

Bodrum'un Yalıkavak Mahallesi'nde yapılan ve Bodrum Belediyesinin de destekleriyle düzenlenen Türkiye Yelken Federasyonunun Yarıyıl Yelken Kupası yarışları, kıyasıya mücadelelere sahne oldu. 43 kulüpten toplam 363 sporcunun katıldığı yarışlarda sporcular; Optimist, Laser Radial, Laser 4,7 kategorilerinde yarıştı. Büyük bir heyecanın yaşandığı yarışların sonunda dereceye giren başarılı sporcular, milli takım aday kadrosuna da davet edilecek.

Pazar günü düzenlenen ödül törenine katılan Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon ve Belediye Meclis Üyeleri, sporculara ödüllerini takdim etti. Başkan Kocadon törende yaptığı konuşmada; "Bugün burada herhalde biz yöneticilerin en mutlu olduğu anı yaşıyoruz. Kaldırımı, parkı her zaman yaparız ama bu gençlere sağlığı ve sporu aşılayamazsak, gelecekte sağlıksız nesiller yetiştirmiş oluruz. Bunun için ben burada, başta yelken federasyonumuza, eğitmen arkadaşlara ve tabi ki en çok da bu yavrularımıza, gençlerimize sahip çıkan, onlarla beraber gece gündüz mücadeleden asla vazgeçmeyen velilerine teşekkür etmek istiyorum. Minik kardeşlerimiz Bodrum'da yarıştılar. Hava şartlarından dolayı biraz aksaklıklar olsa da bugün ödül töreninde yine sizlerle beraberiz. Başta federasyon başkanımız olmak üzere bu yarışları Bodrum'da düzenleyen, yarışlara emek veren ve katkı sağlayan herkese çok teşekkür ediyorum. Laik Türkiye Cumhuriyeti bayrağını, uluslararası arenalarda zirvede dalgalandırdığına inandığım çocuklarımıza da başarılar diliyorum. Sizleri Bodrum'da ağırlamaktan son derece gururlu ve mutluyum." dedi.

Konuşmaların ardından farklı kategorilerde verilen ödülleri alan sporcular, tören sonrası hep birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.

Yarışlarda dereceye giren sporcular şöyle:

Laser Radial Genel:

1. Yaşar Doğa Arıbaş (İstanbul yelken kulübü)

2.Pınar kaynar ( Fenerbahçe )

3.Anıl Çetin ( Fenerbahçe )

Laser Redial Bayan:

1.Pınar kaynar ( Fenerbahçe )

2.Buket aslan (Çanakkale İçdaş Spor Kulübü)

3.Hilal Özsoy (Çanakkale İçdaş Spor Kulübü)

Laser Redial Genç:

1.Mehmet Duran Dinç (Galatasaray)

2.Özgür Daniel Foster (Gökova Yelken Kulübü)

3.Efe Soysal (Karşıyaka Yelken Kulübü)

Laser 4.7 Genel:

1.Onur Cemil Mandalinci (Turgutreis Yelken Kulübü)

2.Toygar Elmas (Göztepe Yelken Kulübü)

3.Niyazi Hasan Bulut (Galatasaray)

4.Barsgan Dökmeci (Marmara Yelken Kulübü)

5.Hasan Nedim İrengün ( Fenerbahçe )

Laser 4.7 Kızlar:

1.Ecem Elmas (Foça Yelken Kulübü)

2.Asena Darca (Foça Yelken Kulübü)

3.Melike Ece Kırmacı (Samsun Yelken Kulübü)

Laser 4.7 Junior:

1.Alp Baltalı (İstanbul Yelken Kulübü)

2.Yılkan Timurşah (Arm Urla Yelken )

3.Mehmet Karatoprak (İstanbul Yelken Kulübü)

Optimist Genel 5:

1.Yiğit Yalçın Çıtak (Turgutreis Yelken Kulübü)

2.Mert Önder (Fenerbahçe )

3.Atıl Apı (Fenerbahçe)

4.Tansu Emir Şarlak (İstanbul Yelken Kulübü)

5.Efe Tulçalı (Era Bodrum)

Optimist Kızlar 3:

1.Zeynep Berin Göl (Marmara Yelken)

2.Özüm Begüm Böke (Fenerbahçe)

3.Ece Asya İkizler (Galatasaray)

Optimist Junior 5:

1.Tansu Erin Şarlak (İstanbul Yelken Kulübü)

2.Alev Erkan (Tekirdağ Yelken Kulübü)

3.Umut Kartal (Era Bodrum)

4.Derin Baytur (Karşıyaka Yelken Kulübü)

5.Okyanus Arıkan (Ali Rıza Mete Urla Yelken Kulübü )

Optimist Junior Kız 3:

1.Alev Erkan (Tekirdağ Yelken Kulübü)

2.Okyanus Arıkan (Ali Rıza Mete Urla Yelken Kulübü)

3.Elmas Gül Koca (İskenderun Yelken Kulübü) - MUĞLA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İstanbul Yelken Kulübü Galatasaray Fenerbahçe Bodrum Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title