Haberler

Tyb Erzurum Şubesi'nden Giresun Üniversitesi Rektörü Coşkun'a Hayırlı Olsun Ziyareti

Türkiye Yazarlar Birliği Erzurum Şubesi Yönetim Kurulu Üyeleri Giresun Üniversitesi Rektörü Prof.Dr.Cevdet Coşkun’u makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

Türkiye Yazarlar Birliği Erzurum Şubesi Yönetim Kurulu Üyeleri Giresun Üniversitesi Rektörü Prof.Dr.Cevdet Coşkun'u makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

Giresun Üniversitesi'nde yapılan rektörlük seçiminin ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından rektörlüğe atanan Prof.Dr.Cevdet Coşkun'a memleketi Erzurum'dan büyük teveccüh gösteriliyor.

Göreve başladığı günden beri Erzurum'dan değişik kurum ve kuruluşların hayırlı olsun ziyaretlerinde bulunduğu Rektör Prof.Dr.Cevdet Coşkun bu ilgiden dolayı memnuniyetini ifade ederken Türkiye Yazarlar Birliği Erzurum Şubesi Yönetim Kurulu Üyeleri Giresun Üniversitesi Rektörü Prof.Dr.Cevdet Coşkun'u makamında ziyaret ettiler.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektör Coşkun; Giresun Üniversitesi'ne hizmet edecek olmasının kendisi için büyük onur olduğunu, eğitim ve bilimde üniversiteyi Türkiye'nin başarılı üniversiteleri arasına sokmak için kolları sıvadıklarını söyledi

Türkiye Yazarlar Birliği Erzurum Şube Başkanı M.Hanefi İspirli Rektör Coşkun'u önemli bir göreve layık gören Cumhurbaşkanı Erdoğan'a teşekkür ettiklerini, liyakat ve ehliyet anlamında Erzurum'un yetiştirdiği bir bilim adamının Giresun için büyük bir şans olduğunu ifade etti.

Türkiye Yazarlar Birliği Erzurum Şubesi Yönetim Kurulu Üyesi Prof.Dr.Ömer Özden Rektör Coşkun'a kendi kitaplarını imzalayarak ziyaret anısı olarak takdim etti.

Erzurum Tarih Derneği Başkanı Doç.Dr.Ali Kurt Erzurumlu bir ismin Giresun gibi önemli bir ilimizin üniversitesine rektör olarak atanmasının mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.

Ziyaret, Türkiye Yazarlar Birliği Erzurum Şubesi tarafından yayınlanan 'Hatıralardaki Erzurum' kitabının Rektör Coşkun'a takdim edilmesi ile sona erdi. - ERZURUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Giresun Üniversitesi Recep Tayyip Erdoğan Türkiye Erzurum Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title