Haberler

Tyb 2014 Yılı Kültür ve Sanat Ödül Töreni

Türkiye Yazarlar Birliği (TYB) Kayseri Şubesi tarafından düzenlenen "2014 Yılı Kültür Sanat Ödülleri" sahiplerini buldu.

Hunat Hatun Medresesi Konferans Salonu'nda gerçekleştirilen ödül töreninde bu yıl 12 ödül, 5 de teşekkür plaketi verildi. Ödül töreninde konuşan TYB Kayseri Şube Başkanı Vedat Sağlam, Son 5 yıldır Kayseri'nin, kültür ve sanat şehri olmaya başladığını belirterek, "Sürekli bir gelişme var. Artık Kayseri modeli olarak anılıyor" dedi.

Törende, AK Parti Kayseri Milletvekili adayı ve Eski Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı ve Mehmet Özhaseki onur ödülüne, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik ise özel ödüle layık görüldü.

Yılın İlçe Belediye Başkanı ödülü Memduh Büyükkılıç'a, Yılın Bürokratı ödülü Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Oktay Durukan'a, Yılın Hikaye Kitabı ve Yazarı ödülü Ahmet Sıvacı'ya, Yılın Deneme Kitabı ödülü "Denemeyi Denemek" isimli kitabıyla Bekir Oğuzbaşaran'a verildi.

TYB 2014 Yılı Kültür Sanat Ödülleri ve ödüle layık görülen diğer isimler, kurumlar ve kuruluşlar şöyle:

"Yılın Televizyon Programı ve Programcısı ödülü Prof. Dr. Beyhan Asma, Yılın Röportajı ve Yazarı ödülü KonTV, TRT Haber, Habertürk temsilcisi Necmettin Çuhadaroğlu, Yılın Köşe Yazısı ve Yazarı ödülü Yeniakit ve Kayseri Gündem gazetesi yazarı Hacı Yakışıklı, Yılın Sanayici ve İş Adamı ödülü Suat Altun, Yılın Eğitimcisi ödülü Erciyes Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Bölüm Başkanı Prof. Dr. Atabey Kılıç, Yılın Sivil Toplum Örgütü ödülü Kayseri Uluslararası Öğrenci Derneği, araştırma ve inceleme dalında ödül Halit Erkiletlioğlu, Seçici Kurul Özel Ödülüne Prof. Dr. Şükrü Karatepe, Yılın Eğitim Kurumu ödülü Uluslararası Germirli Anadolu İmam Hatip Lisesi."

Kaynak: AA / Yerel

Hunat Hatun Türkiye Kayseri Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title