Haberler

Twitter Yüklü Zarar İçinde

Twitter'ın kullanıcı hızının düştüğünün açıklanmasından sonra yapılan yeni açıklamada da Twitter'ın beklenilenden daha fazla zarar ettiği bildirildi.

Twitter'ın kullanıcı hızının düştüğünün açıklanmasından sonra yapılan yeni açıklamada da Twitter'ın beklenilenden daha fazla zarar ettiği bildirildi. Kurulduğu ilk günden beri sürekli zarar eden Twitter, 2012'nin son çeyreğinde 8.7 milyon dolar zarar etmişti. 2013'ün son çeyreği için ise bu miktar 253.5 milyon dolar civarında bekleniyordu fakat Twitter beklenilen miktarı epey aşarak 511.5 milyon dolar zarar ettiğini duyurdu.

>twitter-headquarters-designboom10

Kasım ayında halka açıldığı ilk gün yüzde 73'lük getiri sağlayan Twitter bir önceki çeyrekte 159 milyar bakış almayı başarmıştı ve son çeyrek için tahminler 174 milyar civarındaydı fakat son çeyrekte istenilen hedefe de ulaşılamadı ve Twitter timeline'ına son çeyrekte sadece 148 milyar kez bakıldı. Ayrıca Twitter hisseleri bu açıklamalardan sonra borsada yüzde 11 değer kaybetti. Analistlerin yorumlarına göre büyüme hızında yaşanan bu düşüşler, şirketin hisselerine daha da zarar verebilir.

Kaynak: TeknoApsis.com / Teknoloji

Twitter Teknoloji Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title