Haberler

Twitter ve İran'dan Yasak Görüşme

Güncelleme:

Twitter'ın üst yöneticisi Dick Costolo, İran Dışişleri Bakanı Muhammed Cevad Zarif ile İran'daki Twitter yasağını görüştü.

Twitter'ın üst yöneticisi Dick Costolo, İran Dışişleri Bakanı Muhammed Cevad Zarif ile İran'da uygulamaya konulan Twitter yasağı ile ilgili görüşme gerçekleştirdi.

"İYİ BİR TELEFON GÖRÜŞMESİ YAPTIK"

Dick Costolo, Twitter hesabından, İran Dışişleri Bakanı Zarif ile Twitter'ın İran'da açılması hakkında "iyi bir telefon görüşmesi" yaptığını duyurdu.

"ATTIĞINIZ TWEETLERİ ZEVKLE TAKİP EDİYORUZ"

Costolo, ülkesinde yasak olmasına karşın Twitter'ı aktif biçimde kullanan İran Cumhurbaşkanı Hasan Ruhani'ye dün Twitter hesabı üzerinden "Sayın Cumhurbaşkanı, Birleşmiş Milletler'den attığınız tweet'leri zevkle takip ediyoruz. İran halkının da aynı zevke varmasını isterdik. Bu ne zaman gerçekleşecek?" sorusunu yöneltmişti.

İRAN SİBER SALDIRILARA KARŞI YASAK KOYMUŞTU

İran'da Twitter ve Facebook'a erişimi bloke eden Tahran yönetimi, bu yasakların, İranlı vatandaşların ahlakının korunması ve siber saldırıların engellenmesi için gerekli olduğunu savunuyor.

Kaynak: AA / Güncel

Twitter İran Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title