Haberler

Twitter'da Marka Savaşları

Güncelleme:

Ülkemizde tüketici yasasının değişmesiyle yurtdışından aşina olduğumuz ve eğlenerek takip ettiğimiz karşılaştırmalı reklamlar, artık yerel olarak da sıkça karşımıza çıkıyor.

Tüketiciyi markalarla bire bir buluşturan ve markaların kendilerini daha samimi ifade edebildikleri Twitter'da, karşılaştımalı reklam tadında yerel paylaşımlar da gittikçe eğlenceli bir hal alıyor. Gündelik yaşamın ayrılmaz parçası Twitter'da, markaların yaratıcı Tweet'lerini ve birbiriyle atışmasını takip etmek ve hatta o diyaloglara birebir dahil olmak mümkün. İşte markaların birbiri ile tatlı tatlı atıştıkları bazı Tweet örnekleri:

Panda vs Algida : Abartmış Olmaz mıyız?

Panda dondurma'nın Algida'nın haz ve tutkuya referans veren reklam kampanyalarına #abartmışolmazmıyız? sloganı ile karşılık verdiği eğlenceli Tweet ve Vine örnekleri:

Oreo'yu Türkiye Pazarı'nda karşılayan markalar

Oreo'nun Türkiye pazarına girmesine bazı markalar Twitter'da sessiz kalamadı ve ortaya eğlenceli bir Twitter diyaloğu çıkmış oldu. (yorumları görmek için resimdeki linke tıklayın)

TT NET Yandex'i unutursa...

TTNET'in "sizin favori tarayıcınız hangisi?" sorusunun yanıtında Yandex yer almıyordu ve Yandex'in kendini hatırlatması Twitter'da hafızalara kazındı.( Yandex'in yorumunu okumak için resimdeki linke tıklayın)

Patates'in Kralı kim?
Burger King, patateslerine gelen eleştiriler yüzünden hem reklam kampanyası hem de attığı Tweet'lerle McDonalds'a meydan okumaya devam ediyor.
Görsel ve linklerin yer aldığı bülten ekli dosyadadır.


Kaynak: Bültenler / Güncel

Twitter Türkiye Algida Panda Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title