Haberler

Twitter, Ankara'daki Patlamayla İlgili IP Adreslerini Türkiye'ye Verdi

Güncelleme:

Twitter, Ankara Cumhuriyet Başsavcılığına bombalı saldırıyla ilgili 3 şüpheli IP adresini verdi.

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, 97 kişinin hayatını kaybettiği terör saldırısıyla ilgili soruşturma kapsamında 3 Twitter hesabına ilişkin bilgi istedi. Sosyal paylaşım sitesi Twitter, kullanıcıların IP adreslerini savcılığa verdi.

İŞTE ŞÜPHELİ 3 HESAP

3 hesaptan Ankara'daki patlamadan önce şüpheli mesajlar atılmıştı. Bu hesaplar Pir Ozan Abdal takma isimle paylaşımda bulunan @AnatolyTodorov, Dinebereday takma ismiyle @DrBereday ve @GoranMetsayan. Üç hesaptan Ankara'daki patlamadan önce şüpheli mesajlar atılmıştı.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Türkiye Twitter Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500

Yorumlar (4)

Reis:

Inadına akp inadına uzun adam

82
108
yanıtYanıtla
can:

3ü de akpnin trolleri, hadi bakalım şimdi ne olacak hep beraber görelim (savcı eğer satılık değilse zaten ortaya çıkacaktır. )

29
3
yanıtYanıtla
bilginize:

Bu Haberle İlgili Yorumunuzu Yazıntwitter ip adreslerini verdiyse, bu adamların bilgilerini döküman olarak verdi, kamuoyuyla niye paylaşmıyor bunu akp, madem öyle FUAT AVNİninde İPsini istedin twitterı kapatmakla tehdit ederek, bu iş bu kadar kolaymı, o 2 hesapta MİT tarafından yeni açılmış, hdpyi karalamaya yönelik hesaplar, pkk salakmı patlatcağı yeri önceden söylesin, zaten bombacılar İŞİDci çıktı bilginize. .

0
0
yanıtYanıtla
işidliler:

''@DrBereday'' MİT''e çalıştığı belirtilen @DrDineberedayi @Dineberedayi hesaplarının saihibi Erhan Özaydoğdu KN: 22453715492 TC kimlik numarasına kayıtlı olan Özaydoğdu 1. 2. 1979 Eğil/Diyarbakır doğumlu. gerçek ilişkileri incelendiğinde Özaydoğdu''nun MİT ile ile ilişkide olduğu ortaya çıkıyor. Hatta söz konusu kişi AKP''ye yakınlığı ile bilinen ve MİT ile ilişkili olan Balıkçı kod adlı İlhami Işık ile de irtibatlı bir kişi. Zaten İlhami Işık da bunu kabul ediyor.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title