Haberler

Tvf Lig Kurulu Toplandı

Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) Lig Kurulu, yeni üyeleriyle ilk kez toplandı.

Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) Lig Kurulu, yeni üyeleriyle ilk kez toplandı.

TVF Başkanı Özkan Mutlugil başkanlığında federasyonun Beştepe'deki binasında yapılan toplantıya Başkan Vekili Mehmet Akif Üstündağ'ın yanı sıra Numunespor'dan İrfan Aktürk, Silvan Gençlik'ten Aslan Bakır, Çanakkale Belediyesi'nden Salih Yıldız, Karşıyaka'dan Tolga Kantarcı, Kahramanmaraş Belediye'den İbrahim Özdemir, Belediye Plevne'den Abdullah Mert, Eczacıbaşı VitrA'dan Sacit Basmacı, Sarıyer Belediye'den Ali Ergenç, Ziraat Bankası'ndan Emine Dilek Aktürk, Halkbank'tan Selahhatin Süleymanoğlu, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nden Mehmet Soylu katıldı.

Mutlugil toplantı öncesi AA muhabirine yaptığı açıklamada, toplantıların TVF'nin bir rutini olduğunu belirterek, "Bu toplantı, yeni oluşturulan lig kurulumuzun ilk toplantısı olması nedeniyle önem taşıyor. Toplantıya katılan kulüp yetkilileriyle lig statüsü ve yabancı oyuncu sınırlaması gibi konularda fikir alışverişi yapacağız. Toplantıdan bir karar çıkacak diyemem, çünkü bunlar uzun süre konuşulması, tartışılması gereken konular. Zaten acelemiz yok çünkü bir değişiklik olduğu takdirde gelecek sezondan itibaren uygulanacak" dedi.

Özkan Mutlugil, "(A) Milli Bayan Voleybol Takımı'nın yeni antrenörü ne zaman belli olacak-" sorusu üzerine, "Görüşmelerimiz devam ediyor. Sezon Ocak ayından itibaren başlar. Biz de en kısa zamanda bir isim belirlemek istiyoruz, ancak şu an muhtemel isimler hakkında bir açıklama yapamıyorum" diye konuştu.

Muhabir: İlknur Çetinbaş

Yayıncı: Fatih Ferhat Sürmeli - ANKARA

Kaynak: AA / Spor

Türkiye Voleybol Federasyonu Akif Üstündağ Beştepe Silvan Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title