Haberler

TVEM'deki Spor Programında Eşcinsel Tartışması

Güncelleme:

TVEM'de yayınlanan spor programında yorumculardan Adnan Aybaba ve Murat Özarı, eşcinsel olduğu için hakemlikten uzaklaştırıldığı iddia edilen hakem nedeniyle tartıştı.

TVEM'de yayınlanan Serbest Vuruş programında, Halil İbrahim Dinçdağ isimli futbol hakeminin eşcinsel olduğu için hakemlikten uzaklaştırıldığı iddiası tartışıldı.

AYBABA DESTEK VERDİ

Programın yorumcularından Adnan Aybaba, hakeme destek çıktı, "Ben bu kardeşimin yerinde olsam Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi'ne giderim, bu ezilmenin hesabını sorarım" dedi. Murat Özarı, bu yorumun ardından sert çıktı.

"TAKSİM'DEKİ İNSANLARA YARDIM EDİYOR MUSUN?"

Özarı, "Bu arkadaşımız bilinen bir kişi olduğu için böyle konuşuyosun, Taksim'deki eylemlere katılıyor musun?" ifadelerini kullanınca ortam gerildi.

ESKİ HAKEM PROGRAMA KATILDI

Halil İbrahim Dinçer, bu tartışmalardan sonra programa katıldı, "Ben Türkiye'de 5 yıldır yaşayan bir ölüyüm. Benim yaşadığım magazinsel bir olay değil, özel hayat ihlalidir." şeklinde konuştu.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Adnan Aybaba Taksim Spor Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title