Haberler

TV8 efsanelerin maçları, 4 büyükler salon turnuvası

Güncelleme:

TV8 efsanelerin maçları, 4 büyükler salon turnuvası karşılaşmaları. 4 büyükler salon turnuvası TV8 ekranlarında büyük ilgi görüyor. 4 büyükler salon turnuvasında forma giyen takımların efsane futbolcuları hünerlerini sergilemeye devam ediyor. Maç özetlerini izlemek için aşağıdaki linki kullanın.

TV8 efsaneler maçları izle. 4 büyükler salon turnuvası maçları izle. Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş ve Trabzonsporlu eski futbolcuların katıldığı salon turnuvası büyük ilgi görüyor. TV8 ekranlarında yayınlanan maçların özet görüntülerini izlemek için ilgili bağlantıyı haberimizde bulabilirsiniz.

Efsanelerin turnuvasında 4 büyük takımın unutulmaz oyuncuları özlenen yeteneklerini sergiliyor. Taraftarların ve TV başındaki izleyicilerin büyük ilgi gösterdiği 4 büyükler salon turnuvasında birbirinden çekişmeli maçlar oynanıyor. Beşiktaş ile Fenerbahçe arasında oynanan karşılaşmada Ahmet Dursun ve Ali Güneş arasında yaşanan kavga turnuvaya gölge düşürürken Ahmet Dursun'un sert oyunu tepkilere neden oldu. 4 büyüklerin salon turnuvası maçlarından görüntüleri izlemek için aşağıdaki bağlantıya tıklayın.

TV 8 EFSANELERİN MAÇLARI – 4 BÜYÜKLER SALON TURNUVASI

Kaynak: Haberler.Com / Gündem

Ahmet Dursun Galatasaray Fenerbahçe Beşiktaş Gündem Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title