Haberler

Tuzlaspor Kupada Dolu Dizgin

Güncelleme:

Ziraat Türkiye Kupası A Grubunda Tuzlaspor, Gaziantepspor Büyükşehir Belediyesporu 3-1 yenerek gruptan çıkmayı garantiledi.

Ziraat Türkiye Kupası A Grubu'nda Tuzlaspor, Gaziantepspor Büyükşehir Belediyespor'u 3-1 yenerek gruptan çıkmayı garantiledi.

Tuzlaspor Teknik Direktörü Zefer Yiğit maç sonunda yaptığı açıklamada, "Saha şartları yağış nedeniyle zordu. İki takım da ilk yarı dengeli oynadı. Tempolu oyun oldu. İlk dakikalarda etkiliydik sonra düşüşümüz oldu. Duran toptan gol yedik. İlk yarının sonunda 10 kişi kalınca rakip, ikinci yarıda daha rahat oynadık. İkinci yarıda pozisyon zenginliğimiz fazla olunca golü attık ve maçı kazandık. İki takımı da tebrik ediyorum. Oyuncularımı da tebrik ediyorum, bizleri en iyi şekilde temsil ediyorlar" dedi.

Yiğit, kupada hedeflerinin son 8'e kalmak olduğunu da söyledi.

GAZİANTEP BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR CEPHESİ

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Yardımcı Antrenörü Hakan Keleş ise, "Oynamayan ve şans bulamayan oyuncularımıza şans vermek istedik. Maç iyi başladı fakat yine bir kırmızı kartla 10 kişi kaldık. Takımımızı etkiledi. Ama görmek istediğimiz oyuncular fena oynamadılar. Tuzlaspor'u da tebrik ediyorum" açıklamalarında bulundu. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Büyükşehir Belediyespor Türkiye Kupası Gaziantepspor Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title