Haberler

Tuzlaspor Şampiyon Oldu, Zonguldak Taraftarı Rakibi Bağrına Bastı

Güncelleme:

Spor Toto 3. Lig 1. Grup'ta mücadele eden Tuzlaspor, deplasmanda Zonguldak Kömürspor'u 4-3 yenerek şampiyon olurken, sahada centilmenlik rüzgarı esti.

Spor Toto 3'üncü Lig 1'inci Grup'ta mücadele eden Tuzla spor, deplasmanda Zonguldak Kömür spor'u 4-3 yenerek sezonun bitimine 2 hafta kala şampiyonluğunu ilan ederek 2'nci Lig'e yükseldi. Ev sahibi takımın taraftarları, konuk takımı tribünlere çağırarak centilmenlik örneği gösterdi.

TUZLASPOR, 2.LİG'DE

Karaelmas Kemal Stadı'nda play off oynamayı garantileyen Zonguldak Kömür spor, lider Tuzla spor karşılaştı. Tribünleri dolduran yaklaşık 7000 ev sahibi taraftar ile 200'e yakın konuk taraftar maç boyunca birbirlerinin lehine karşılıklı tezahüratlar yaptı. Tuzla spor, ilk 5 dakikada 2-0 geriye düştüğü karşılaşmayı 4-3 kazanarak bitime 2 hafta kala şampiyon oldu ve 2'nci lige yükseldi.

SAHADA VE TRİBÜNDE CENTİLMENLİK

Maçın bitiş düdüğüyle birlikte Tuzla spor, şampiyonluk sevincini taraftarlarıyla birlikte yaşadı. Lacivert kırmızılı taraftarlar ise önce mağlup olmalarına rağmen kendi futbolcularını alkışlayarak moral verdi ardından Tuzla spor'lu futbolcuları tribünlere çağırarak alkışladı. Lacivert kırmızılı futbolcular, rakip takım oyuncuları alkışlayarak şampiyonluklarını kutladı. Tuzla spor futbolcu ve yöneticileri de taraftarların ilgisi karşısında 'Zonguldak spor' diye tezahürat yaptı. Daha sonra iki takım futbolcuları hatıra fotoğrafı çektirdi.

GELSİNLER DOSTLUĞA BAKSINLAR

Kulüp Başkanı Ahmet Çabuk, Tuzla spor'un 57 yıllık bir takım olduğunu, son 4 yılda 3 şampiyonluk yaşadığını söyledi. Zonguldak Kömür spor yönetici ve taraftarlarını centilmenliklerinden ötürü tebrik eden Çabuk, şöyle dedi;

Tüm spor camiasının alması gereken örnek buradaydı. Hem Tuzlaspor hem de Zonguldak Kömürspor taraftarı spor ahlakına yakışır bir centilmenlik örneği gösterdiler. Buradan çıkarılacak çok ders var. Şu anda futbolun başının ağrıdığı bir dönem geçiriyoruz. Eğer ki 'futbol nasıl ayağa kalkar' diye düşünenler var ise gelsinler bugünkü dostluğa, kardeşliğe, arkadaşlığa baksınlar. Eğer ki biz bunu sahaya yansıtırsak, tribünlere yansıtırsak, Türkiye buradan çok şey alır. Ev sahibi takımın futbolcuları ve şampiyon olan futbolcularımı tebrik ediyorum.

TÜRKİYE'NİN KONUŞTUĞU GÖRÜNTÜ

Maçtan sonra Zonguldak Kömürspor'un taraftarlarının, Tuzlasporlu oyuncuları tribüne çağırıp, rakip takımı alkışlaması yeşil sahalarda eşi benzeri görülmemiş bir görüntüye sahne oldu. Özellikle, konuk takımın alkışlanması ve yeşil sahadaki dostluk ve kardeşlik görüntüleri sosyal medyada çok konuşuldu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Ahmet Çabuk Zonguldak Türkiye Spor Haberler

Bakmadan Geçme

20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne?
500

Yorumlar (15)

CUKUROVALImobilWeb@haberler.com:

Bi Adanali olarak zonguldaksporu ve muhtesem taraftarlarini tebrik ediyorum

17
1
yanıtYanıtla
ahmo:

tebrik ederim zonguldak taraftarlarını insanın içinn temiz olması ne güzel

17
1
yanıtYanıtla
TEK:

İşte bu eğlenmek için gideeksin, Anadolu halkı hep misafiperverdir.

11
2
yanıtYanıtla
BOZ AYI VOLKAN:

DOSTLUK DEĞİL ŞİKE.

1
12
yanıtYanıtla
Horozkentli:

Zonguldağın play-off a kalması bu maçı bağlı olsa ve kaybetse gene aynı dostluk ruzgarları esermiydi acaba?

7
5
yanıtYanıtla
çmobilWeb@haberler.com:

Zonguldak memleketim emekçidir emeğe saygı duyar insana saygı duyar bu yüzdrn yılltca solun kalesidir

10
1
yanıtYanıtla
BOZ AYI VOLKAN:

ZONGULDANGALAKSPOR DİYE BİR TAKIMMI VARKİ.

1
10
yanıtYanıtla
BOZ AYI VOLKAN:

ZONGULDANGALAKA BAŞARILAR.

4
5
yanıtYanıtla
AYCA:

helal olsun

9
0
yanıtYanıtla
Vay beMobil-IOS:

Helal olsun zonguldaklı kardeslerimi tebrik ediyorum.

6
1
yanıtYanıtla
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title