Haberler

Tuzla'dan Mudanyalı Mübadillere Ziyaret

Güncelleme:

İstanbul'da mübadil kimliğinin tanıtılması için faaliyet gösteren Tuzla Sosyal Dayanışma Derneği üyeleri, Bursa Mudanya'da Lozan Mübadilleri Derneğini ziyaret etti.

İstanbul'da mübadil kimliğinin tanıtılması için faaliyet gösteren Tuzla Sosyal Dayanışma Derneği üyeleri, Bursa'nın Mudanya ilçesinde Lozan Mübadilleri Derneği'ni ziyaret etti.

Mudanya Lozan Mübadilleri Derneği Başkanı Hüseyin Türker, daha önce dernek olarak yurtiçi ve yurtdışında teşhir ettiği mübadele fotoğraf ve resimlerini Tuzla'dan gelen mübadiller için yeniden sergiledi. Dernek binası önünde açılan fotoğraf sergisinde Girit dantelleri de yer aldı. Türker, Tuzla Sosyal ve Dayanışma Derneği Başkanı Nursen Temizel'e, Tuzla Kent ve Mübadele Müzesi'nde sergilenmek üzere mübadele fotoğrafı ile dernek flaması hediye etti. Temizel ise, geçen kış kendilerini İstanbul'da ziyaret eden Mudanyalı mübadillere gösterdikleri misafirperverlik için teşekkür etti. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İstanbul Mudanya Tuzla Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title