Haberler

Kaza yapan sürücü şoka girdi: Keşke ben ölseydim

Güncelleme:

Tuzla'da sürücüsünün kontrolünü kaybettiği otomobil önce kaldırıma daha sonra da boş arsada bulunan iş makinesine çarparak durabildi. Otomobil içerisinde bulunan iki kişi yaralandı. Kazada yaralanarak şoka giren sürücü "Keşke ben ölseydim" diyerek sitem etti.

Saat 05:30 sıralarında Tuzla Evliya Çelebi Mahallesi Rauf Orbay Caddesi'nde Süleyman Kızıltoprak, cadde üzerinde aracıyla seyir halindeyken kontrolünü kaybederek önce kaldırıma vurdu daha sonrada boş arsada bulunan iş makinesine çarptı.

"KEŞKE BEN ÖLSEYDİM"

Kazayı vatandaşların 112 acil çağrı merkezine haber vermesi üzerine olay yerine polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Kazada şoför ve yolcu koltuğunda oturan bir kişi yaralandı. Şoför Süleyman Kızıltoprak kaza sonrası şoka girerek "Keşke ben ölseydim" diyerek sitem etti. Şoka giren sürücü itfaiye ekipleri tarafından sakinleştirilerek sağlık ekiplerine teslim edildi.

Kaza yapan sürücü şoka girdi: Keşke ben ölseydim

SAĞLIK DURUMU İYİ

Yaralıların ilk müdahaleleri ambulansta yapıldıktan sonra Tuzla Devlet Hastanesine kaldırıldı. Yaralıların durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Polis kaza ile ilgili çalışma başlattı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Süleyman Kızıltoprak Tuzla Haberler

500

Yorumlar (3)

Durdurun dünyayı inecek var :

Ölseydim dedi çünkü altındaki araç değer kaybetti ya da kaskosu yok. Yani aslında mala gelen zarar adama bunu dedirtti. Çünkü bu ülkede tenekeler bile 200 bin oldu ve alım imkansız hallere geldi.

30
17
yanıtYanıtla
taner ipek:

Son zamanlarda çok sık duyduğum bir kelime hemen her haberde var millet delirmiş herkeste bir ölüm seviciliği oysa ne güzel yaşamak

16
13
yanıtYanıtla
Metin Özel:

Sevmek diye birşey var, hatta canından çok sevmek. Fedakarlık var mesela. Ama bunlar insana özgü duygular. Bu haberin altına bunu yazan birinde olduğunu sanmıyorum.

yanıt7
yanıt2
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title