Haberler

Tuzla'da Askeri Bölgedeki Yangın

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Yangından duman detayları- Helikopterle yangına müdahale detayı - Tuzla Piyade Okulu'nun bulunduğu ormanlık alanda çıkan yangına karadan ve havadan müdahale sürüyor- D-100 Karayolu'nun her iki yönünün trafiğe açık olduğu ancak yoğun duman nedeniyle uzun araç kuyrukları oluştuğu gözlendi Tuzla'da askeri bölgede çıkan yangına, karadan ve havadan müdahale sürüyor.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Yangından duman detayları- Helikopterle yangına müdahale detayı - Tuzla Piyade Okulu'nun bulunduğu ormanlık alanda çıkan yangına karadan ve havadan müdahale sürüyor- D-100 Karayolu'nun her iki yönünün trafiğe açık olduğu ancak yoğun duman nedeniyle uzun araç kuyrukları oluştuğu gözlendi Tuzla'da askeri bölgede çıkan yangına, karadan ve havadan müdahale sürüyor. Tuzla Piyade Okulu'nun bulunduğu ormanlık alanda çıkan yangını söndürme çalışmaları devam ediyor. Karadan çok sayıda itfaiye ekibi, iş makineleri ve askeri personel yangına müdahale ederken, havadan da yangın söndürme helikopterleri alevleri kontrol altına almaya çalışıyor.D-100 Karayolu'nun kısa süreliğine kapatılan Edirne istikametinin trafiğe açık olduğu ancak yoğun duman nedeniyle her iki istikamette uzun araç kuyrukları oluştuğu görüldü.

Kaynak: AA / Güncel

Tuzla Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title