Haberler

Tuzdan Oda"Ya Yoğun İlgi

Beykoz Çankırılılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (BEYÇANDER) tarafından Çankırı’nın ünlü tuzuyla yapılan Tuz Terapi Odası yoğun ilgi görüyor.

Beykoz Çankırılılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (BEYÇANDER) tarafından Çankırı'nın ünlü tuzuyla yapılan Tuz Terapi Odası yoğun ilgi görüyor. BEYÇANDER Başkanı Bilal Karabacak, tuz odasının birçok hastalığa şifa olduğunu söyledi.

Beykoz Çankırılılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'nin (BEYÇANDER) hizmete açtığı "Tuz Terapi Odası" vatandaşlara ücretsiz hizmet veriyor.

14 metrekarelik bir alanı terapi odasına dönüştürmek için Çankırı'daki tuz mağaralarından çıkan 2 buçuk ton doğal tuzla tavandan duvarlara her yer kaplandı. Terapi odasına bir de tuzdan şömine yapıldı. Odaya bir borudan görünmeyen tuz partikülleri yayılıyor. Bu hava solunduğunda vücuttaki toksinlerin atılmasını sağlıyor.

Odaya ilk kez girenler ise kristallerle parlayan bembeyaz duvarların buzdan yapıldığını zannediyor.

BEYÇANDER Başkanı Bilal Karabacak, terapi odasına ilginin yoğun olduğunu, vatandaşların randevu alarak gelip burada stres attıklarını kaydetti. Karabacak; astım, bronşit, nefes darlığı ve göğüs sıkışması, grip, kulak enfeksiyonları, farenjit, eklem ağrıları gibi rahatsızlıkları olanların Tuz Terapi Odası'nda arınabileceklerini belirtti.

İstenilen aralıklarla terapi odasına gelinebileceğini vurgulayan Karabacak, 30-40 dakikalık bir seansla hastaların kendilerini daha iyi hissedeceklerinin altını çizdi.

BEYÇANDER Başkanı Bilal Karabacak, bir ilki gerçekleştirerek Çankırı tuzuyla tuzda balık yaptıklarını, bunun da bir şifa kaynağı olacağını söyledi. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Çankırı Beykoz Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title