Haberler

Tuvalete Not Bırakan 3 Genç Kız, PKK'nın Elinden Kurtarıldı

Güncelleme:

PKK tarafından İstanbul'dan kaçırılan 3 genç kız, akaryakıt istasyonunun tuvaletine bıraktıkları "Yardım edin. Biz 3 kızız ve kaçırıyorlar" yazılı bir not sayesinde kurtarıldı.

PKK'nın İstanbul'dan kaçırdığı 3 genç kız, mola verdikleri bir benzinlikte tuvalete "Yardım edin. Bizi kaçırıyorlar." notu ve bulundukları aracın plakasını yazdı. Araç Ş.Urfa'da durduruldu. Kızlar ailelerine teslim edildi.

Geçtiğimiz günlerde Jandarma İhbar Hattı'na gelen bir telefonda Konya Ereğli'deki bir akaryakıt istasyonunun tuvaletinde üzerinde "Yardım edin. Biz 3 kızız ve kaçırıyorlar" yazılı bir not bulunduğu bilgisi verildi. İhbarda notun yanında bir de plaka olduğu belirtildi. İstanbul plakalı aracın Şanlıurfa'ya doğru hareket halinde olduğu tespit edildi. Terörle Mücadele Şube Ekipleri aracı takibe aldı. Jandarma Karakol Komutanlığı'ndan da destek alan Emniyet Güçleri, Viranşehir'de yaptıkları uygulamada plakası verilen aracı durdurdu. Araçtan Erdal B. ve Sabahattin K. isimli iki şahsın yanı sıra üzerlerinde kimlikleri bulunmayan 3 kız çıktı.

'DÜĞÜNE GİDİYORUZ'

Şahıslar yapılan ilk sorguda kızlarıyla Mardin'e düğüne gittiklerini belirtip kendilerine akraba görüntüsü vermeye çalıştı. Araçta bulunan ve 3'ü de 17 yaşlarındaki kızlar isimlerinin D.A., Z.K. ve İ.K .olduğunu belirterek araçta bulunan diğer iki kişi tarafından terör örgütü PKK'nın dağ kadrosuna katılmak üzere bilmedikleri bir adrese götürüldüklerini belirttiler. Bu ifade üzerine Viranşehir TEM Büro Amirliği'ne götürülen şüpheliler sorguya alındı. Şüphelilerden Sabahattin K.'nin daha önce "Suç işlemek amacıyla örgüt kurma" suçundan kaydının bulunduğu belirlendi. Şüpheli Erdal B., emniyetteki ifadesinde ise bu kez kızları Şanlıurfa Balıklıgöl'e gezdirmeye götürdüğünü, sonra İstanbul'a geri döneceklerini iddia etti. İki şüpheli emniyetteki işlemlerinin ardından önce Viranşehir Savcılığı'na, oradan da Nöbetçi Mahkeme'ye sevk edildi. İstanbul'da yaşayan aileleri tarafından haklarında kayıp başvurusu yapılan 3 genç kız ise benzinlikteki tuvalete not bırakan kişilerin kendileri olduğunu belirtince, İstanbul'a getirilerek ailelerine teslim edildi.

TESLİM EDİLİYORLAR

Viranşehir Savcılığı, Sabahattin K. ve Erdal B. hakkında "Terör örgütü üyesi olmak", "Terör örgütüne üye temin etmek" ve "kişiyi hürriyetinden yoksun bırakmak" suçlarından işlem yaparken genç kızları İstanbul'dan bu iki kişiye teslim ettiği iddia edilen iki kişi hakkında ise İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nca soruşturma başlatıldı. (Kaynak: Sabah)

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Viranşehir Ereğli Konya Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (85)

Avrupali Mobil-IOS:

Tabi tabi pislikleriniz ortaya cikinca skeçtir git onu anana yuttur SULEYMAN yazari bu mesaj sana

148
25
yanıtYanıtla
TU GULA SERİ ÇİYANİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİmobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Artik meclise girdik yakinda kandili bosaltcak dağlardan inecez artik bariz olacak sevgi dostluk kardeşlik olacak

4
95
yanıtYanıtla
BARİŞmobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Kizlari neden kaçırıyor ki diyorlar bence etekleri lazımdır. Değişikli giyinirlerdi.

96
2
yanıtYanıtla
sitozinmobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

HDPliler ne diyorsunuz bu habere. Sizin hic 22 uasindaki baciniz kacirildi mi. Insallah kacirilir, cunki sizin cok desteklediginiz pkkniz insan kacirip hapla beyinleri uyusturup terorist yetistiriyor ve siz de utanmadan halen pkkyi destekliyorsunuz. Insallah sizin de bacinizi kardesinizi daha gencecik yasta kacirirlar da anlarsiniz acisini. SIZ ISIDE KURBAN OLUN. Onlar en azindan esirlerine iskence ediyor siz gencecik insanlari zorla yuvasindan calip goturuyorsunuz Allah belanizi versin!

93
4
yanıtYanıtla
sakinmobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Bu pkkli sapıklardan hersey beklenir. Bakın videodaki resime kızın arkasındaki nereye bakıyo:)

85
3
yanıtYanıtla
CeylanmobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Kesinlikle bir yalan haberdir pkk yi kötülemek amaciyla yapılan koca bir yalandır! Böyle şeyleri yapsa yapsa işid canileri yapar pkk de savaşan her insan kendi özgür iradesiyle katılır!

4
74
yanıtYanıtla
malatyamobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Sizi Ermeniler sizi pkk siz sunnetsiz ermenisiniz ""dağda ölenler çoğundan fazlası hemen hemen hepsi sunnetsiz dir ispatlan mis ve tüm türkiyeye sunulmuştur""

70
4
yanıtYanıtla
demo..mobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Yalaaann tabiki. .hemde cocukca bir yalan haber.daga gitmeleri icin taa urfa sinirina gerek yok..basladiniz yine karalama haberlerine sonunuz mursi gibi olacak galiba

5
62
yanıtYanıtla
BatmanleemobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Birakun bu medya oyunlarini. Pkk hiç bir zaman kız kacirmamiştir. Kaçirmaz. Pkk asker kaçirir,polis kaçirir , korucu kacirir , köy ağasi kaçiri , ispiyoncu kaçirir. Ama asla kiz kaçirmaz.

5
59
yanıtYanıtla
bir bilenmobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Yalan habermis, Camiye cemaat mi goturuyorlar, PKK terör orgutunun köpekleri militan kazandırmak için her pisliği yapıyor.

31
31
yanıtYanıtla
Tüm 85 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title