Haberler

Tütüneker: "Ağır Bir Yenilgi Aldık"

Güncelleme:

Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor Teknik Direktörü Uğur Tütüneker, Kasımpaşa karşısında ağır bir yenilgi aldıklarını söyledi.

Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor Teknik Direktörü Uğur Tütüneker, Kasımpaşa karşısında ağır bir yenilgi aldıklarını söyledi.

Spor Toto Süper Lig'in 16. haftasında Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor, sahasında Kasımpaşa'ya 5-2 mağlup oldu. Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor Teknik Direktörü Uğur Tütüneker, "Ağır bir mağlubiyet aldık. Burada şapkamızı önümüze alıp değerlendirmek lazım. Başkanımız ile oturup konuşacağız. Biz de kendimizi değerlendireceğiz. Önümüze bakacağız bakalım ne olacak. Ağır bir mağlubiyet aldık. Çok fazlasıyla sakatlıklar da vardı. Yapılacak bir şey yoktu. Devam etmek zorundayız. Son değerlendirmeyi başkanımız ile yapacağız" diye konuştu.

KASIMPAŞA CEPHESİ

Kasımpaşa Teknik Direktörü Shota Arveladze ise, "Burada olmak beni mutlu etti. Bizim için iyi bir maç oldu. Kötü başladık, saha biraz ağır geldi bana ama çabuk döndük. Tartışılan pozisyonlar olabilir ama penaltı kesin penaltıymış. Rakip daha fazla hamle yaparak geldi ikinci yarı. Pozisyonlar bulduk, golleri attık. Çok önemli bir puan aldık. Sakatlar da düzelecek ve geri dönecek. İkinci yarı öncesinde birkaç transfer düşünüyoruz" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Kayseri Erciyesspor Uğur Tütüneker Kasımpaşa Spor Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title