Haberler

Tütüncü Korkuteli'nde Ziyaretlerde Bulundu

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, AK Parti Korkuteli İlçe Teşkilatı'nı ziyaret etti.

Antalya Büyükşehir Belediyesi Korkuteli Koordinatörü Hüseyin Karaceliloğlu, Büyükşehir Meclis Üyesi Hasan Ali İrban ve ilçe yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılanan Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Korkuteli'nde, Cumhurbaşkanlığı seçiminde Ak Parti'nin adayı Başbakan Recep Tayyip Erdoğan lehinde iyi bir sonuç çıkmasından dolayı ilçe teşkilatını kutladı.

Bütünşehir yasasıyla Antalya İl Özel İdaresi'nin kapandığına anımsatan Başkan Tütüncü, "Büyükşehir Belediyemiz, İl Özel İdaresi'nin önceki dönemde yapamadığı, yetersiz kaldığı birçok hizmeti Korkuteli'nde gerçekleştirecek. Büyükşehir Belediyemizin hizmetleriyle Korkuteli çok daha farklı bir boyut kazanacak ve güzelleşecek." diye konuştu. Başkan Tütüncü, Korkuteli'nin eksikliklerinin giderilmesi ve yapılması gereken hizmetler noktasında gereken desteği verdiğini, vermeye de devam edeceğini kaydetti.

Kepez'deki hizmet heyecanlarını Korkuteli'nde taşıdıklarına işaret eden Başkan Hakan Tütüncü, şunları söyledi:

"İmkanlarımız nispetinde en güzel hizmetleri ilçeye getirmenin, hemşehrilerimin taleplerini karşılamanı gayreti içerisinde olduk. Geçen dönem köy yollarının asfaltlanmasından, bakım, onarımına kadar birçok hizmette emeğimiz oldu. Birçok noktada Ak Parti'nin hizmet anlayışını Korkuteli'ne taşıyan bir kardeşiniz oldum."

Korkuteli'ndeki yaylaların ve köylerin yol ve alt yapı problemlerini yakından takip ettiğini aktaran Başkan Tütüncü, "Geçtiğimiz hafta Taşkesiği yaylasının yol problemini yerinde incelemiştim. Antalya Büyükşehir Belediyesi Korkuteli Koordinatörümüz Hüseyin Karaceliloğlu da Taşkesiği'nin yol problemiyle yakından ilgileniyor. Kısa bir zaman içerisinde Büyükşehir Belediyemiz Taşkesiği Yaylası'nın yolunu yapacak. Büyükşehir Belediye Başkanımız Menderes Türel, geçtiğimiz günlerde birden çok köyün kullandığı bağlantı yollarının tamamını 5 yıl içerisinde sıcak asfaltla kaplayacaklarının müjdesini vermişti. Bu çok büyük bir müjdedir. Sıcak asfalt köy yollarında çok nadirdir. Hiç olmayan sıcak asfaltın, artık köyler arasındaki bağlantı yollarına yapılması çok önemli bir gelişmedir" ifadesini kullandı.

Büyükşehir Meclis Üyesi Hasan Ali İrban da Başkan Hakan Tütüncü'nün Korkuteli'li olduğuna değinerek, "Korkuteliler olarak Başkan Tütüncü ile gurur duyuyoruz." dedi.

Ziyarete, Kepez Belediye Meclis Üyeleri Rüştü Peker ve Serhat Demir de eşlik etti. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hakan Tütüncü Korkuteli Ak Parti Kepez Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Survivor Aysu Keskin kimdir? Aysu Keskin kaç yaşında, nereli? Berat Kandili ne zaman 2024? Berat Gecesi hani güne denk geliyor? Berat Kandili'nde oruç tutulur mu, hangi ibadetler yapılır? Mesut Turan kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Çukurca Belediye Başkan adayı Mesut Turan kaç yaşında, nereli? Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu! NİSAN AYI MEMUR MAAŞLARI ERKEN ÖDENECEK Mİ? 2024 Nisan ayı memur maaşları bayramdan önce yatar mı? 2024 seçim görevi iptal etme! Seçim sandık görevi iptal edilir mi? Sandık görevine gitmeyenlere ne ceza verilir? YKS BAŞVURU TARİHİ | YKS son başvuru tarihi ne zaman? YKS'ye nereden başvurulur? ÖSYM Başvuru ekranı!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title