Haberler

Tütüncü'den Mezun Olduğu Okulun Öğrencilerine Destek

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, 26 yıl önce öğrencisi olduğu Naciye Havva Manavuşak İlkokulu’nu ziyaret ederek laboratuvar, spor hazırlık alanları ve çok amaçlı salon armağan etti.

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, 26 yıl önce öğrencisi olduğu Naciye Havva Manavuşak İlkokulu'nu ziyaret ederek laboratuvar, spor hazırlık alanları ve çok amaçlı salon armağan etti.

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü'nün de mezunu olduğu Naciye-Havva Manavuşak İlkokulu'na, Kepez Belediyesi tarafında armağan edilen laboratuvar, çok amaçlı spor salonu ve spor hazırlık odaları düzenlenen törenle hizmete açıldı. Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü'nün ilk öğretmenleri olan Musa Uluk ve Kenan Koçman da açılışa onur konuğu olarak katıldı. Okul bahçesinde gerçekleşen açılış töreni, okul öğrencilerinin çeşitli gösterileri ile başladı.

"BUGÜN ÇOK ANLAMLI BİR GÜN"

Okulunu ve öğretmenlerini hiç unutmadığını ifade eden Hakan Tütüncü, geçen 26 yılda hiç eskimeyen anılarının olduğunu söyleyerek, "Bugün çok anlamlı bir gün. Kenan ve Musa hocalarım beni 1985-1990 yılları arasında bu okulda beni okuttukları zaman, bu okulun en güzel yeri o eski laboratuvardı. Bugün yaptığımız yerdeydi ve biz teneffüslerde merdivenin altındaki pencereden o laboratuvara bakardık. Son ziyaretimizde aldığımız kararla, o eski alan yeniden güzel hatıraların yaşanacağı bir eğitim yeri olacak dedik ve bugün burada açılışını yapıyoruz" dedi.

ÖĞRETMENLERİNİ UNUTMADI

Programa katılan iki emekli öğretmenine plaket taktim ederek teşekkürlerini sunan Tütüncü, çocuklara öğretmenlerin önemini anlattı. Açılış törenini öğretmeleri ile yapan Tütüncü, "Ben nerede gördüysem, onların ellerini öptüm ve onları hiç unutmadım. Biz öyle bir terbiyeden, öyle bir kültürden geliyoruz ki bize bir harf öğretenin kırk yıl kölesi oluruz. Öğretmenlerinizin elinde şekillenecek ve geleceğe yürüyeceksiniz. Bütün öğretmenlerimin ellerinden öpüyorum" diye konuştu. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kepez Belediyesi Hakan Tütüncü Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Uraz Kaygılaroğlu olayı nedir? Kaygılaroğlu neden linç edildi? Açıklama yaptı mı? RÖNESANS GAYRİMENKUL HALKA ARZ: Rönesans Gayrimenkul katılım endeksine uygun mu, kaç lot verir? Hastane randevusu alıp gitmeyenlerin cezası ne olacak? Fahrettin Koca açıklama yaptı mı? ABD Başkanı Biden'dan skandal açıklama! | Biden ne söyledi? Biden amcasının yendiğini mi söyledi? Zeynep Bastık hasta mı? Zeynep Bastık'ın sağlık durumu nasıl? Zeynep Bastık neden ameliyat oluyor? Azra Akın'ın çocuğu mu oldu? Azra Akın'ın çocuğunun cinsiyeti ne? Azra Akın'ın kaç çocuğu var? Terör örgütü sözde sorumlusu Fehmi Oral Meşe yakalandı mı? Fehmi Oral Meşe kimdir? İstanbul'da bugün hava nasıl olacak? AKOM uyardı! İstanbul'da sağanak yağış mı bekleniyor? Kabine'de değişim olacak mı? Ömer Çelik sorulara ne cevap verdi? Fenerbahçe - Olympiakos maçı şifresiz mi? Fenerbahçe - Olympiakos maçı hangi kanalda, ücretsiz mi, bedava mı olacak? Meliha Akyol kimdir? AK Parti Yalova Milletvekili Meliha Akyol kaç yaşında, nereli? Kahramanmaraş'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! Kahramanmaraş'ta kaç şiddetinde ve büyüklüğünde deprem oldu? SANDIK GÖREVLİSİ ÜCRETLERİ YATTI MI? 31 Mart Yerel Seçim görevli ücretleri ne zaman hesaplara yatırılacak? HALKA ARZ TAKVİMİ | Bu hafta hangi şirketler halka arz oluyor? Hangi şirket halka arz oluyor, kaç lot veriyor? Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 17 Nisan Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title