Haberler

Tütüncü Bilgi Yarışmasında Birinci Olan Okulları Ödüllendirdi

Kepez Belediyesi’nin düzenlediği okullararası bilgi yarışmasında birinci olan okulları temsil eden öğrenciler, ödüllendirildi.

Kepez Belediyesi'nin düzenlediği okullararası bilgi yarışmasında birinci olan okulları temsil eden öğrenciler, ödüllendirildi.

Kepez Belediyesi'nin Kepez Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğiyle düzenlediği Kepez Okullararası Bilgi Yarışması'nda birinci okul ile aynı puanı alan iki okulu temsil eden öğrenciler, ödüllerini Kepez Belediyesi Başkanı Hakan Tütüncü'nün elinden aldı. Nisan ayı ortasında Erdem Bayazıt Kültür Merkezi'nde düzenlenen yarışmanın ortaokullar kategorinde, 3 okul aynı puanı almıştı. Yedek sorularla eşitlik bozulmayınca, kura sonucu Altınova Ortaokulu birinci ilan edilmişti. Aynı puanı paylaşan Nebi Güney İmam Hatip Ortaokulu ile Mobil Ortaokulu da, ikinci ve üçüncü ilan edilmişti. Birinci ile aynı puanı paylaşan bu iki okul yönetiminin itirazı üzerine, ikincilik ile üçüncülük iptal edilmiş, her üç okul da birinci kabul edilmişti.

MECLİSTE BULUŞTULAR

Nebi Güney İmam Hatip Ortaokulu ile Mobil Ortaokulu öğrencileri Kepez'in Çocukları Meclisin Konukları projesinin konuğu oldu. Belediyeyi gezip işleyiş ile ilgili bilgiler aldıktan sonra meclis salonunda Başkan Tütüncü ile öğrenciler bir araya geldiler. Yarışmada birincilik kazanan Mobil Ortaokulu öğrencileri Berkay Zengin, Barış Doğan ve Havva Nur Tunca ile Nebi Güney İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri İlkin Kaya, Aysima Tingi ve Emir Furkan Oya, ödüllerini Tütüncü'nün elinden aldı. Öğrencileri bir kez daha kutlayan Tütüncü, bu tip motive edici yarışmalar ve aktiviteler ile ilçedeki öğrencilerin eğitimdeki başarılarına katkıda bulunmaya devam edeceklerini söyledi. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Milli Eğitim Müdürlüğü Kepez Belediyesi Erdem Bayazıt Hakan Tütüncü Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title