Haberler

Tutuklu Taşıyan Cezaevi Aracı Tem'de Devrildi Olayda Ölü Yaralı Yok (5)

Haber-Kamera: Erhan TEKTEN - Güven USTA - Boğaçhan ÖZER / İstanbul DHABağcılar TEM Otoyolu Mahmutbey Viyadüğü Ankara istikametinde mahkemeye tutuklu taşıyan bir cezaevi kaza yaptı.

Haber-Kamera: Erhan TEKTEN - Güven USTA - Boğaçhan ÖZER / İstanbul DHA

Bağcılar TEM Otoyolu Mahmutbey Viyadüğü Ankara istikametinde mahkemeye tutuklu taşıyan bir cezaevi kaza yaptı. Kazada ölen ya da yaralanan olmadı.

Bağcılar TEM Otoyolu Mahmutbey Viyadüğü Ankara istikametinde Silivri Cezaevi'nden, Çağlayan'daki İstanbul Adliyesi'ne tutuklu taşıyan bir cezaevi aracı saat 14.00'da kaza yaptı. Önce sağdaki bariyerlere çarpan araç daha sonra yan yatarak durabildi. Araçta yaralanan olmazken, aracın şoförü ile biri rütbeli 2 jandarma ön camı kırarak dışarı çıkmayı başardı. Mahkemeye götürülen 2 tutuklu ise araçta kaldı. Askerler tutukluları kontrol ederek yaralı olmadıklarını belirledi.

TUTUKLUNUN GÜLÜMSEMESİ

Aracın içinde görüntülenen bir mahkumun ise askerlerle konuşurken gülümsemesi görüntülere yansıdı.

ŞOFÖRE ALKOL TESTİ

Olay yerine hızla gelen polis ekipleri ve araçtaki asker çevrede güvenlik önlemi aldı. Kazada araç içinde bulunan toplam 5 kişi de yaralanmazken, tutukluların güvenli bir şekilde çıkarılması için çalışmalara başlandı. Olay yerine gelen başka bir cezaevi aracına aktarılan 2 tutuklu adliyeye gönderildi. Öte yandan 3 şeritli yolun en sol şeridi trafiğe kapandı. Trafik akışı 2 şeritten sağlanırken, aracın kaldırılma çalışmaları devam ediyor. Öte yandan olay yerine gelen savcı incelemelerde bulundu.

Trafik polisleri tarafından alkol muayenesi yapılan şoförün alkol almadığı belirlendi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Silivri Cezaevi Mahmutbey Bağcılar Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title