Haberler

Tutuklanan Hakim: Mustafa Kemal'in Askerleriyiz

Güncelleme:

Zonguldak'ta, 'FETÖ/PDY' soruşturmasında dün adliyeye sevk edilen 14 yargı mensubundan 12'si tutuklandı. Tutuklanan kadın hakim, 'Mustafa Kemal'in askerleriyiz' sloganı attı.

Zonguldak'ta, 'FETÖ/PDY' soruşturmasında önceki gün 10 hakim ve savcının tutuklanmasından sonra dün adliyeye sevk edilen 14 yargı mensubundan 12'si daha tutuklandı. Tutuklanan kadın hakim adliyeden çıkarılırken, 'Mustafa Kemal'in askerleriyiz' sloganı attı.

Zonguldak Cumhuriyet Başsavcılığı'nca, 'Anayasal düzeni ortadan kaldırmak', 'Türkiye genelinde hükümeti devirmeye ve anayasal düzeni cebren ilgaya teşebbüs etmek', 'Bu suçu işleyen FETÖ/PDY terör örgütüne üye olmak' suçlamasıyla başlatılan soruşturma kapsamında 24 hakim savcı gözaltına alındı. Önceki gün adliyeye sevk edilen 10 hakim ve savcı tutuklandı. 14 hakim ve savcı ise dün adliyeye sevk edildi. Adliyedeki işlemleri gece boyunca devam eden hakim ve savcılardan 12'si, çıkarıldıkları nöbetçi mahkemece tutuklandı. 2 kadın yargı mensubu ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

"MUSTAFA KEMAL'İN ASKERLERİYİZ"

Tutuklanan hakim ve savcılar, polisler eşliğinde adliyeden çıkarıldı. Bazı yargı mensupları adliye önünde bekleyen yakınlarına el salladı. Tutuklanan kadın hakim ise "Mustafa Kemal'in askerleriyiz" diye bağırdı. Polisin ağzını kapatmaya çalıştığı hakim, minibüste de pencereyi açıp bağırmaya devam etti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Cumhuriyet Başsavcılığı Zonguldak Türkiye Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (12)

KARA:

BİZDE OSMANLI ASKERLERİYİZ SİZ ANCA GEZİDE MEYDANLARA ÇIKIP SAĞI SOLU YAKIP YIKARSINIZ İKİ BİBER GAZI YİYİP AĞLARSINIZ BİZ TANKIN TÜFEĞİN ÖNÜNE ATLARIZ BUDA OSMANLININ FARKI. . .

30
45
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

pis yopazlar mustafa kemali kulanmayın mustafa kemalin tırnağı olmazsınız olmadınız.

60
9
yanıtYanıtla
asimcan:

Mustafa kemalin askerleri de 15 temmuzdan beri alanlarda. biz kendi aramızda fikir ayrılıklarında meselelerimizi çözeriz. teröristlere ihtiyacımız yok.

60
4
yanıtYanıtla
MERSİN:

GİT LAN PİS KADIN MUSTAFA KEMAL İSMİ SİZİN GİBİLER YÜZÜNDEN LEKELENİYOO. KENDİNİZİ BELLİ KESİME İYİ GÖSTERMEK İÇİN BU LAFLARI SÖYLEMEYİN İNANDIRICI DEĞİL. SİZİ GİDİ AMERİKAN UŞAKLARI SİZİ

47
8
yanıtYanıtla
asimcan:

acaba Mustafa Kemal ATATÜRK, halka ateş açan helicopter ve tankları görseydi ne derdi? Siz merak ediyor musunuz?

52
2
yanıtYanıtla
cem:

he he öyledir azraili gören kafir imana gelirmiş

48
4
yanıtYanıtla
vatandaş:

Mustafa Kemal ATATÜRK Senin gibi şerefsizlere bu ülkeyi darbe yapasın diye bırakmadı. Yalanda Askeriyiz deme askerinin dışkısı olmazsın

41
5
yanıtYanıtla
efe:

ya bu fetoculer mustafa kemalın askerıde olur ıckıde ıcer sırf desıfre olmamak ıcın suclu degılsen zaten cıkarsın

36
4
yanıtYanıtla
D:

Atatürk ün askerlerine . . . sürüsü diyen terörist pkk ya sesinız cıkmıyor ama . . . . akademisten ögreci prof vs hepsine destek verdiniz ses cıkarmadınız şimdi hapsi boylayınca mı atatürk ü hatırladınız . . .

36
2
yanıtYanıtla
CCC:

BU ATATÜRKÇÜYÜZ DİYE MEYDANLARDA BAĞIRANLARIN ÇOĞU ULU ÖNDERLERİMİZDEN BİRİ OLAN MUSTAFA KEMAL ATATÜRKÜN ARKASINA SAKLANAN TERÖRİSTLERDEN BAŞKA BİŞE DEĞİLDİR . BU SAF CHP LİLERDE BUNLARA KANARAK TERÖRİSTLER İLE AYNI SAFTA YER ALDIKLARINDAN ÇOĞU ZAMAN HABERLERİ BİLE OLMAMIŞTIR . ATATÜRKÇÜLÜK ADI ALTINDA ÜLKEYE NASIL HAİNLİK YAPARIZ HEPSİ BUNUN DERDİNDEDİR . BUNLARI İYİ AYIKLAYIP İYİ SÜZÜN .

23
2
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title