Haberler

TUTAP Uluslararası 13. Başarı Oskarları Ödül Töreni

Güncelleme:

TUTAP Uluslararası 13. Başarı Oskarları Ödül Töreni, JW Marriot Otel'de gerçekleştirildi.

Sahan Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Tekin Öztan, turizm dalında Gaziantep'i hem Türkiye'ye hem dünyaya tanıttıkları için ödüllendirildiklerini belirterek, Türkiye'nin tanıtımının Türk mutfağından geçtiğini söyledi.

Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın desteği ile Alman Schauinsland-Reisen Turizm Seyahat Firması'nın sponsorluğunda gerçekleştirilen Turizm ve Tanıtma Platformu (TUTAP) Uluslararası 13. Başarı Oskarları Ödül Töreni, JW Marriot Otel'de gerçekleştirildi. Törende, CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin "Çağdaş Eğitim ve Sosyal Dayanışma" ödülünü, Hürriyet Gazetesi yazarlarından Metehan Demir "Yılın Gazetecisi" ödülünü, TV 8 Ankara Temsilcisi Erkan Tan "Yılın Televizyon Programcısı" ödülünü, Sahan Şirketler

Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Tekir Öztan da "Türk Mutfağını Tanıtma" ödülünü aldı.

Sahan Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Tekir Öztan, yaptığı açıklamada, turizm dalında Gaziantep'i hem Türkiye'ye hem dünyaya tanıttıkları için ödül aldıklarını belirterek, restoran sektöründe de çalışmaları olduğunu ifade etti. Türkiye'nin tanıtımının Türk mutfağından geçtiğini kaydeden Öztan, Türk mutfağının dünyada üçüncü mutfak olduğunu ama tanıtımı için çok çalışılması gerektiğini söyledi.

- ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Gürsel Tekin Gaziantep Türkiye Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title