Haberler

Tut İlçe İdare Kurulu Toplandı

Tut İlçe İdare Kurulu Kaymakam Mehmet Aksu başkanlığında toplanarak, özellikle FETÖ/PDY terör örgütü ile ilgili konuları görüştü.

Tut İlçe İdare Kurulu Kaymakam Mehmet Aksu başkanlığında toplanarak, özellikle FETÖ/PDY terör örgütü ile ilgili konuları görüştü.

Yılda iki defa yapılan İlçe İdare Kurulu toplantısı her rutin gündemin dışında bu kez FETÖ/PDY terör örgütü ile mücadele konusunu görüştü. Kamu kurum ve kuruluşların halka daha sağlıklı hizmet verebilmesi ve kurumlar arasındaki diyalogun sağlanması için gerçekleştirilen toplantıya Kaymakam Mehmet Aksu, Belediye Başkanı Cemal Avcı, kurum ve kuruluş temsilcileri katılıyor.

Toplantının açılışında konuşan Tut Kaymakamı Mehmet Aksu, "15 Temmuz'da ülkemizin birliğine, dirliğine, kardeşliğimize, vatanımızın bölünmez bütünlüğüne yönelik darbe girişimini memleket olarak atlatmış bulunuyoruz. Çok şükür bu badirede milletimizin feraseti, şerefli namuslu dürüst asker ve polisimizin, kamu çalışanlarımızın gayretleri neticesinde bu terör olayını bertaraf ettik. Bu bağlamda bundan sonraki süreçle ilgili alacağımız tedbirleri burada konuşacağız. Kamu kurumlarında her birinin nöbetçi sistemine geçilecek. Mesai saati sonrasında kamu kurumlarına kimsenin alınmaması konusu var. Hem binamızın güvenliği, hem arkadaşlarımızın güvenliği, hem de sürecin sağlıklı işleyebilmesi için bu konu çok önemlidir" dedi. - ADIYAMAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mehmet Aksu Cemal Avcı Tut Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title