Haberler

TUSKON Başkanı'ndan Kayserili İş Adamlarına Övgü

Güncelleme:

TUSKON Başkanı Rızanur Meral, Gelişen Sanayici ve İş Adamları Derneği'nin iftar yemeğine katılan TUSKON Başkanı Rızanur Meral, Kayserili iş adamlarına övgü yağdırdı.

TUSKON Başkanı Rızanur Meral, Gelişen Sanayici ve İş Adamları Derneği'nin iftar yemeğine katılan TUSKON Başkanı Rızanur Meral, Kayserili iş adamlarına övgü yağdırdı.

Kayseri'de Gelişen Sanayiciler ve İş Adamları Derneğinin geleneksel olarak her yıl düzenlediği iftar yemeği ile Kayseri iş dünyasıyla bir araya geldi. İftar yemeğine TUSKON Başkanı Rızanur Meral, GESİAD Başkanı Hamdi Kınaş, Boydak Holding CEO'su Memduh Boydak, Bağımsız Kayseri Milletvekili Ahmet Öksüzkaya ile Kayseri iş dünyasından çok sayıda katılımcı hazır bulundu.

Türkiye İş Adamları ve Sanayiciler Konfederasyonu Başkanı Rızanur Meral " Bizler sizlere bir şey söyleme yetkisinde değiliz. Sizler ticaretin ve sanayinin destanını yazmış insanlarsınız. Dünya da marka olmuş şehrin marka insanlarısınız. Bu başarıya, bu gelişmeye, bu büyümeye rağmen çok büyük tenazurun sahibisiniz. Dünyada bu özelliğinizle konuşuluyorsunuz ve ayrı bir yere konuluyorsunuz. Türkiye'yi çok güzel temsil ediyorsunuz. Bu ilkeli ve gayretli duruşunuz için sizleri bir kez daha kutluyorum" dedi.

Meral "Mevlana'nın yedi öğüdünü buradaki kardeşlerimize paylaşırsak bize en büyük ders bu olur. Zaten siz bu öğütleri hayatınıza geçirmişsiniz rabbim bize de nasip eder inşallah" diye konuştu.

Gelişen Sanayiciler ve İş Adamları Derneği Kayseri Başkanı Hamdi Kınaş "Değerli arkadaşlar GESİAD olarak konfederasyonumuz TUSKON olarak siz değerli üyelerimizin işlerini büyütmesi, geliştirmesi için yapmış olduğumuz faaliyetlerden son 6 ayından bahsetmek istiyorum. 2014 yılının ilk 6 ayında 11 tane yurt dışı gezisi gerçekleştirdik. bu ülkelere göz atacak olursak sırasıyla Kuzey Irak, Almanya, Yemen, Umman, Mısır, Azerbaycan, ABD, Cezayir, Etiyopya, Rusya ve Macaristan'dır" dedi.

Kınaş "Yani yaklaşık ayda 2 adet iş gezisi yapmış bulunuyoruz. Bununla beraber aynı zamanda eş zamanlı olarak 2 adet de İstanbul ve Konya olmak üzere yurt içi iş gezisi organize etmiş bulunuyoruz. İlk 6 ay içerisinde özellikle Kayseri içerisinde ticaret zirvesi gerçekleştirmiş bulunuyoruz. TUSKON önderliğinde her türlü şartlar altında ülkemizin, milletimizin ve şehrimizin ekonomik, kültürel, sosyal hayatına katkıda bulunmaya devam ediyoruz" diye konuştu.

Boydak Holding CEO'su Memduh Boydak "Sivil Toplum kuruluşları bildiğiniz gibi kar amacı gütmeyen faaliyet gösterdiği bölgenin ve ülkenin gelişmesine destek veren gelişimine destek veren kuruluşlardır. İnsanlık için, insan için, toplum için, devlet için, iş camiası için sivil toplum kuruluşlarının çok önemli olduğu bir gerçektir" dedi. - KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Boydak Holding Rızanur Meral Hamdi Kınaş Kayseri Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title