Haberler

Tuşba Belediyesi'nden Hizmet Atağı

Van’ın Tuşba Belediye Başkanlığı’nın mahallelerde başlattığı yol genişletme çalışmaları son hız devam ediyor.

Van'ın Tuşba Belediye Başkanlığı'nın mahallelerde başlattığı yol genişletme çalışmaları son hız devam ediyor.

Göreve gelir gelmez mahallelerin sorun ve sıkıntılarını tespit eden Tuşba Belediye Başkanı Doç. Dr. Fevzi Özgökçe ve ekibi, halka verdikleri taahhütleri bir bir yerine getiriyor. Mahallelerin kısa sürede yapılması gereken sorunlarına el atan Tuşba Belediyesi, Alaköy Mahallesi'nde başlattığı yol genişletme ve stabilize çalışmalarını tamamladıktan sonra dört koldan diğer mahallelere dağıldı. Seyrantepe, Ağartı, Esenpınar, Atmaca, Alabayır ve Kalecik mahallerinde yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Tuşba Belediye Başkanı Doç. Dr. Fevzi Özgökçe, Tuşba halkının hizmete doyacağını söyledi. Bölgede iş sezonun kısa olduğunu hatırlatan Doç. Dr. Özgökçe, zamanı çok tasarruflu kullanmak zorunda olduğunu ifade etti. Doç. Dr. Özgökçe, "Bilindiği gibi bölgemizde iş sezonu 6-7 ay gibi kısa bir süredir. Ne yaparsanız bu sürede yapacaksınız. Yoksa kış mevsiminde kalkıp, mahalle içi yol genişletme ve stabilize çalışmasını yapamazsınız. Mahallerimizin öncelikli sorunlarını zamanında ve eksiksiz bir şekilde yapmak için ekiplerimizle hızlı bir şekilde çalışmalarımıza başladık. İnşallah tespit ettiğimiz kısa vadedeki sorunlarımızı iş sezonu bitmeden tek tek yerine getireceğiz" dedi.

Tuşba halkının hizmete doyacağını dile getiren Doç. Dr. Özgökçe, "Halkımız bizden iş, AŞ istemiyor. İstedikleri tek şey bizim asli görevlerimiz olan ve tüm toplumun ortak yararlanacağı hizmetlerdir. Biz de zaten bunun için göreve talip olduk ve bu talepleri de şevkle yerine getirmek için canla başla çalışıyoruz. Önceliğimiz mahallelerimizi daha modern bir görünüm kazandırmaktır. Bunun içinde yıllardır ihmal edilen mahallelerimizin içinde bulunan sokakları hem genişletmek hem de halkımızı çamurdan, tozdan kurtarmaktır. Genişlettiğimiz mahalle içindeki caddeleri ilk etapta stabilize kaplama ile yapıyoruz. Ardından orta ve uzun vade programımızda da yer aldığı gibi bütün mahallerimize parke taşı döşeyerek modern bir şehir görünümünü kazandıracağız. Yani merkez mahallelerimizde yaptığımız tüm hizmetleri orta ve uzun vadede, en ücra mahallemize de götüreceğiz. Görev süremizin sonunda Tuşba halkı hizmete doymuş olacak" dedi.

Gittiği her mahallede vatandaşlar tarafından büyük bir ilgi ile karşılanan Başkan Doç. Dr. Özgökçe, hem çalışmaları yerinde inceledi hem de vatandaşların sorunlarını yerinde gördü. Özellikle çocuklara büyük ilgi gösteren Başkan Doç. Dr. Özgökçe, vatandaşların ikram ettiği ayran ve çayı içerek onlarla sohbet etti. - VAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Fevzi Özgökçe Esenpınar Tuşba Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title