Haberler

Tuşba Belediyesi Çalşmalarına Başladı

Van’ın Tuşba Belediye Meclisi, nisan ayı 3. meclis toplantısını Belediye Başkanı Doç. Dr. Fevzi Özgökçe başkanlığında yaptı.

Van'ın Tuşba Belediye Meclisi, nisan ayı 3. meclis toplantısını Belediye Başkanı Doç. Dr. Fevzi Özgökçe başkanlığında yaptı.

Mazbatalarını alır almaz görevinin başına geçerek hızlı bir şekilde çalışmalarına başlayan Tuşba Belediye Başkanı Doç. Dr. Fevzi Özgökçe, nisan ayı 3. meclis toplantısına başkanlık etti. Mecliste, 5393 Sayılı Belediye Kanunu'nun 24. maddesi ve aynı yönetmenliğin 22. maddesi gereği ihtisas komisyonları için üye seçimi yapıldı. Yapılan seçimlerin sonucunda İmar ve Şehircilik Komisyonu'nun üyeliğine Mehmet Utku, Zeki Yatkın ve Naci Başdinç, Plan ve Bütçe Komisyonu'nun üyeliğine Mustafa Kartal, Rıza Uçar ve Nejla Bakır, Denetim Komisyonu üyeliğine ise Muzaffer Baştürk, Necla Orbayi ve Ahmet Kaya seçildiler.

Tuşba Belediye Meclisi, 5393 Sayılı Belediye Kanunu'nun 61 ve 62. maddeleri gereği 2014 yılı bütçesini de görüşerek onayladı. - VAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Fevzi Özgökçe Tuşba Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title